Почетак » Вести » Србија » ТЕСЛА открио моћ молитве: Ево шта је рекао за ОЧЕ НАШ

ТЕСЛА открио моћ молитве: Ево шта је рекао за ОЧЕ НАШ

Када је Тесла био на врхунцу славе, почетком двадесетог века, и када су америчке и светске новине писале да је он највећи светски научник, Теслин добри пријатељ, амерички песник Џонсон, га је замолио да сажето изложи своју животну философију.

Никола Тесла је много знао о људској енергији

Тесла је прихватио понуду и написао диван есеј о томе како је целог живота, од најранијег детињства, трагао за питањем повећања људске енергије.
Он наводи како је био дубоко зачудјен и одушевљен када је после много година и деценија трагања коначно нашао одговор, који се сво време налазио ту поред њега – у хришћанству и то баш у молитви ОЧЕ НАШ као најбољем генератору људске енергије.
Молитва Оче Наш представља изванредну лековиту и развојну енергетску сеансу која се састоји од 10 различитих енергетских деловања. Наиме, сваки стих у овој молитви представља засебно енергетско деловање које могу осетити енергетски сензибилније особе.

У погледу лековитих могућности ове молитве, она делује врло сложено и јако. У сеанси коју производи учествује велики број енергија, укључујући и све четири глобалне које јој управо и дају максималну јачину и лековити ефект.

Молитва делује истовремено на побољшање функционисања живчаног система, излечење хроничних болести, чишћење ауре, развој духовности, и што је најважније, исправља начин мишљења људи и усклађује га са вољом Створитеља. То значи да ова молитва помаже у свим наведеним аспектима сваком ко је изговори, али су ефекти ове молитве код особа које су на вишем нивоу духовног развоја сразмерно већи.

Овакав начин деловања енергија је у корелацији са познатим принципом у космосу да је реакција на молбе људи сразмерна нивоу њиховог духовног развоја. Ипак, ово не треба да обесхрабри људе који тек почињу са својим духовним развојем, јер свака молитва понављањем постепено појачава свој ефекат.

Оче Наш има и психо-соматске ефекте. Доноси унутарњу катарзу, а у констатној свакодневној примени и енергетски баланс јер примарно, Оче Наш делује на Yетзирах разини, односно на разини Руацха у људској суптилној анатомији (аналогно астралном нивоу душе) а то је ниво чакри и енергетских меридијана.
Сваки дан треба се помолити

И да, „Оче Наш“ није екслузивно хршћанска молитва. Ако се загледамо дубље у њено значење, видећемо да покрива све људске потребе духа, душе и тела без обзира на то да ли је човек хршћанин или није.

Из тог разлога, као и на темељу мноштва позитивних ефеката које ова молитва производи, препоручује се да се ради бар једном дневно, без обзира на религијска уверења јер је намењена свим људима.

Поред лековитог и развојног деловања, Оче Наш делује и на промене у аури Земље, тако што за нијансу побољшава њено стање. Такође, постоји још један познати позитиван ефект који се састоји у јаком чишћењу ауре и припрему њеног стања за даљи духовни рад. То значи да пре извођења неких других значајних молитви и молби, потребно урадити молитву Оче наш како би ефект тих молитви био максималан.
Молитва ОЧЕ НАШ

Оче наш,
Који си на небесима,
да се свети име Твоје;
да дође Царство Твоје,
да буде воља Твоја,
и на земљи као на небу.
Хлеб наш насушни дај нам данас;
и опрости нам дугове наше,
као што и ми опраштамо дужницима својим;
и не уведи нас у искушење,
но избави нас од злога.
Јер је твоје царство, и сила, и слава у векове векова. Амин.

Република