Почетак » Вести » Војводина » НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ТРПЕ: Фудбалери Војводине после пораза СТУПИЛИ У ШТРАЈК!

НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ТРПЕ: Фудбалери Војводине после пораза СТУПИЛИ У ШТРАЈК!

Никад није мирно у Суперлиги.
ТСЦ је победио Војводину у Новом Саду 1:0 на дебију тренера Младена Крстајића, чији колега са друге стране Ненад Лалатовић је искључен због дуге расправе са судијом Срђаном Јовановићем.
Страсти се нису стишале ни сат времена после утакмице, а фудбалери Војводине ступили су у штрајк.

Играчи и запослени у клубу послали су саопштење у којем кажу да ће само формарно одрађивати посао док не добију заостала примања, односно све док управа клуба не испуни вишемесечно обећање.

– Не памти се овако лоша ситуација у ФК Војводина. Данас је наша ложа била тек 10 одсто попуњена, док су већину на ‘Карађорђу’ чинили људи из ТСЦ-а, као да је ретко коме стало до наше Војводине или као да се игра у Бачкој Тополи. Ми сви заједно, играчи и стручни штаб, не осећамо се лагодно. На тренинге у „Вујадину Бошкову“ долази полиција, а само је управа клуба крива за ову ситуацију и они морају да сносе одговорност. Господин Самарџић мора да се бори за нас запослене, а не да се крше обећања. Све што нам је до сада обећано није испоштовано, па имамо осећај као нас нико не штити. Дугује се пет плата радницима и три плате играчима и желимо да се све то исплати у целини. Само једни другима верујемо, сами смо у овоме и то је став целог стручног штаба, играча и запослених и зато смо морали да се огласимо. Разочарани смо и испражњени од свега, па ће играчи од понедељка само формално долазити на тренинге и играти ножни тенис док све плате не буду исплаћене. Молимо вас да нађете заједнички језик, људи не треба да гладују и једини проблем ФК Војводина је што не постоји слога и као да управа клуба између себе не прича. Ми смо једина светла тачка Војводине и највећа срамота је што нам се дугује новац за оно што смо поштено зарадили – стоји у саопштењу играча и запослених „Старе даме“.
Исти апел имали су у првом делу сезону, али се нису одлучили на радикалне мере све до сада.

Република