Почетак » Вести » Србија » Форум ИЗАЗОВ 2021 почетком априла у Београду

Форум ИЗАЗОВ 2021 почетком априла у Београду

Седми по реду, регионални форум комуникационих лидера – ИЗАЗОВ 2021 биће одржан 6. и 7. априла у Београду, под слоганом „Мејк ит бигер“. Реч је о интерактивном пословном догађају, првом овог типа у региону, намењеном искључиво професионалцима из области маркетинга, односа с јавношћу и дигиталних комуникација из компанија и агенција, саопштила је Маркетинг мрежа. 

„Година иза нас била је тешка и пуна изазова за целу нашу индустрију. Утисак је да смо у борби за опстанак заборавили на емпатију, саосећање, толеранцију, подршку. На форуму ИЗАЗОВ 2021 бавићемо се собом на свим нивоима, али и истинским међуљудским односима у струци. Ако растемо као људи, рашћемо и као професија. А да би расли, морамо прво неке ствари да прерастемо“, рекла је Ивана Парчетић Митић, оснивач и уредница портала Маркетинг мрежа, који је организатор форума ИЗАЗОВ 2021.

Ове године теме форума биће, између осталог, ко креира репутацију струке данас; колико вреди агенцијски рад; како обезбедити независност од великих клијената и преживети њихов одлазак; шта је сустаинабле маркетинг и на који начин он мења индустрију из корена; ко преузима одговорност за оглашавањем неетичних брендова; зашто је тржиште у Србији у сталном акцијском моду и шта је томе допринело. Представници највећих компанија и агенција у региону говориће и о томе зашто се о платама у струци и даље само шапуће; мрзе ли само агенције питцхеве или разлога за мржњу имају и оглашивачи; зашто су питцх правила – мртво слово на папиру. О стању на тржишту маркетиншких комуникација земаља у региону говориће представници агенција из Србије, Хрватске, Словеније, Црне Горе, БиХ и Македоније.

Посебан сегмент форума биће посвећен подстицању дијалога између агенција и компанија, кроз различите типове интерактивних радионица, а биће и организован теамбуилдинг за учеснике. Као и претходних година, на форуму ИЗАЗОВ 2021 биће представљено и најновије истраживање стања струке у региону, које Маркетинг мрежа спроводи пуних седам година.

Пријављивање за учешће на форум комуникационих лидера – ИЗАЗОВ 2021 траје до 22. марта, а број места је ограничен. Више информација пронађите на сајту www.izazovforum.rs

Нова економија