Почетак » здравље » Божићна корона „чуда“ и како им веровати

Божићна корона „чуда“ и како им веровати

Пише: Драган Вујичић

Прво великом Божићно „чудо“ задесило нас је 14. децембра када је „Фајзер Бионтек“ вакцина добила дозволу за употребу диљем света а затим се „чудо“поновило са вакцином „Модерне“.

Наиме, када је је Доналд Трамп 15. маја објавио да његова администрација креће у операцију Варп спид – добављања спаса човчанству од „проклетог“ вируса баш сви стручњаци су били скептични. Рок, до краја 2020.за цепиво како је амерички председник пророковао да би вакцина могла бити у употреби, оцењен је прекратким за евентуални успех „науке“ у проналаску цепива.

https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/fact-check-coronavirus-vaccine-could-come-year-trump-says-experts-n1207411

То је било разумљиво.

До сада је најкраћи период испитивања вакцине износио пет година за вакцину против заушака, од 1963. до децембра 1967. године. Нормални пробни периоди „рада“вакцине кретали су између 10 и 15 година или више.

Такође, догодило се још једно чудо у 2020.

Како је објавио Глобал Џастис Нау у чланку „Стравична историја Биг Фарме“, шест највећих корпорација на „тржишту коронавируса“ у овој години оствариле су 266 милијарди долара промета са чистом добити од 46 УСД милијарде. Тако је Џонсон и Џонсон постао богатији од богатих земаља попут Новог Зеланда и Мађарске а Фајзер је забележио већи приход него Кувајт или Малезија од нафте. У Велепродаји и апотекама рецимо у Великој Британији цене лекова и промети порасли су за од 2.300% до 2.600%.

Дугорочни вирус профити и лажи

А како ствари стоје, Фајзер тек чека ружичаста будућност. Угур Сахин, извршни директор немачке компаније „БиоНТех“ – која се удружила са компанијом „Фајзер“ да би развила вакцину против КОВИД-19 – каже да би „вирус могао изазивати епидемије наредних 10 година!, наводи Јаху њус.

https://in.news.yahoo.com/covid-coronavirus-outbreaks-with-us-10-years-142138691.html

„Морамо да се навикнемо на чињеницу да ће бити нових епидемија“- тврди проналазач Фајзер Бионтек цепива.

„Потребна нам је нова дефиниција нормалног“, наставио је…
Сахин је такође „позвао на опрез“ уз процену да би 60-70% светске популације уз њихово цепиво било довољно за спречавање даљих избијања.

„Ако вирус постане ефикаснији … можда ће нам требати већи унос вакцине за нормализацију живота“ – казао је.

Ипак за чудо над свим чудима побринула се Светска здравствена организација. Они су та пар месеци поништили све што је медицина истражила везано за прагове Имунитета код хомосапијенса. Само једним потезом на рачунару, притиском на тастер „дилит“ обрисали су са своје Веб стране све што је писало о природном имунитету код човека на корона вируса у јуну ове године да би у новембру додали како се „имунитет стада“ стиче искључиво вакцинацијом.

Како је то приметио Џефри Такер из Америчког инситута за економију: Промене на Сајту СЗО бришу 100 година медицинског напретка у вирусологији, имунологији и епидемиологији. То је „шилинг за индустрију вакцина“ и то баш на фону на коме „теоретичари завере“ тврде да Светска здравствена организација од почетка пандемије ради за Биг фарму. На сајту СЗО стоји и чудна тврдња „да вакцина штити људе од вируса, уместо да их излаже њему“.

https://www.aier.org/article/who-deletes-naturally-acquired-immunity-from-its-website/

И наравно и код ове лажи налази се име: др Ентони Фаучи-амерички „Корона патријарх“.

У Њујорк тајмсу управо је признао да је лагао о имунитету стада од заразе КОВИД-19 како би подстакао што више људи да приме вакцину, наводи се у у броју од петка 25. децембра.

Почетком пандемије, Фаучи је у више наврата тврдио да је имунитет стада „60 -70%“ потребан да би се постигао имунитет стада. Отприлике пре месец дана, Фаучијева процена се повећала – на „70, 75 процената“, а недавно на ЦНБЦ-у је рекао „75, 80, 85 процената“…

У телефонском интервјуу за њујоршке новине „добри доктор“ је признао да је „полако, али намерно померао“ циљеве. Чинио је то, како рече , делом због сазнања о епидемији „нове науке“, а делом услед свог осећаја да је земља коначно спремна да чује „шта он заиста мисли“.

„Колико год тешко било чути, рекао је, верујем да ће требати близу 90 посто вакцинисаних се вирус заустави – готово исто онолико колико је потребно за заустављање епидемије оспица.

https://www.vox.com/coronavirus-covid19/2020/12/15/22176555/anthony-fauci-covid-19-vaccine-herd-immunity-goal

Етика забране лечења

У САД-у су грађани донекле финансијски заштићени од повреда изазваних вакцинама кроз Национални програм надокнаде повреде вакцином из 1988. године. Од те године до прошле држава је платила штету више од четири милијарде долара Американцима који су „унесрећени вакцинама“.

Али, шта је са Европом и остатком света, посебно са новом Ковид вакцином – мРНК и плазмидним ДНК-вакцинама Фајзера и МОдерне – које се сада дају и нуде „варп брзином“ људској популацији?

Ниједна влада се није позабавила овим питањем – бар не званично – а чини се да нико – није ни затражила одговор.
Чак ни у Швајцарској. Тамо је током прошлонедељне конференције за штампу у Берну када је влада представљала три вакцине новинар питао за накнаду за потенцијалне повреде, или не дај боже, смрт од журно имплементираних програма вакцинације.

Швајцарски министар је одговорио ;“мораћемо да видимо“. И баш зато, тек око 5о одсто људи не „жури“да прими вакцину док владе „журе“ да натерају своје грађане под иглу.

Како пише „Билд“ немачки генетичар Волфарм Хен озбиљно препоручује да људима који одбију да приме КОВИД-19 вакцину треба забранити хитну медицинску помоћ.
Хен, иначе члан Немачког етичког савета, рекао је да они који не приме вакцину ако се разболе не би смели да имају приступ респираторима у болницама и другим хитним мерама.

https://www.dw.com/en/anti-vaxxers-should-forgo-ventilators-german-doctor-says/a-55996805

„Ко год одбије вакцину, требало би да, носи документ са натписом:“ Не желим да се вакцинишем!“,рекао је. Здравствену заштиту препуштам другима! Желим, да ако се разболим, свој кревет за интензивну негу и реширатор уступим другима „, додао је.

Људима у Француској који одбију вакцину против КОВИД-19 биће забрањено коришћење јавног превоза и бављење другим активностима према новоуведеном закону.

https://www.malaymail.com/news/world/2020/12/22/anti-vaxxers-could-face-public-transport-ban-in-france/1934262

Закон, који ће нема сумње бити изгласан у парламенту, налаже да грађани имају доказ о негативном КОВИД тесту или „превентивном лечењу, укључујући примену вакцине“ како би „могли да уђу у градскиу превоз, или обављају најобичније активности (рецимо да иду на посао, раде, иду у шопинг).“

о имунитету

Француски програм вакцинације, који управо стартује у недељу, неће бити обавезан!

Не иде добро ни у Америци где је до петка наводно милион људи примило „чудновате вакцине“ Фајзера и Модерне.

Ели Елисон на страницама Бекерс болничке ревије извештава да се углавном шири „вирус неповерења у вакцине „…

https://www.beckershospitalreview.com/workforce/staff-at-hospitals-in-dc-texas-turn-down-covid-19-vaccine.html

… Много запослених у универзитетској болници Хјувард у Вашингтону где приступ има највише црначко становништво имају резерве у вези са примањем вакцине. Болница је добила 725 доза вакцине Фајзер 15. децембра и очекује другу пошиљку а само око 600 од 1.900 запослених у болници пријавило се да заврне рукав.

https://khn.org/news/article/with-few-takers-for-covid-vaccine-dc-hospital-ceo-takes-one-for-the-team/

Универзитетска болница Хјувард није једина здравствена служба са радницима који су одбили вакцину. У болници у Единбургу у Тексасу толико је радника одбило вакцину да је болница нудила дозе другим медицинским радницима у региону, наводи ПроПублица.

Болница је примила 5.850 доза и брзо је постало јасно да се недовољно људи који испуњавају услове за вакцину, попут особља које директно ради са пацијентима са КОВИД-19, одлучује да је добије, речено је за ПроПублик.

https://www.propublica.org/article/rio-grande-hospital-workers-turned-down-the-vaccine-a-senator-and-a-sheriffs-deputy-lined-up-instead

Ројтерс јавља да када је велика здравствена организација питала пречасног А.Р. Бернарда, црног старешину мегацркве у Бруклину да појача прихватање КОВИД-19 вакцина у обојеним заједницама у Њујорку, рекао је да неће.

an vujiилустрацијаБернард, који води највећу цркву у Њујорку, казао је да је одбио понуду јер се брине да би чланови његове заједнице могли да виде његово учешће као „удруживање снага са системом“ како би Афроамериканце користили „као заморце“. „За вакцине које су развијене у рекордном року.

www.reuters.com/article/BigStory12/idUSKBN28W16R

Имамо проблем – сматра горе поменути Џефри Такер.

Наука се није променила него политика. И управо је зато опасно и смртоносно политичко управљање вирусима. Јер и наука се приклонила дволичном карактеру политичке индустрије. Када се постојећи уџбеници које студенти користе на колеџу противрече најновијим званичним изјавама званичнка током кризе постаје очигледно да владајућа класа покушава да преузме тоталитарну власт.

ИН4С