Почетак » здравље » КОВИД мутације у циклусу корона циркуса

КОВИД мутације у циклусу корона циркуса

Пише: Драган Вујичић

У тренутку када је заражавање човечанства са Ковид 19 почело нагло да пада у целом свету буквално половећи број ”случајева” (према ПЦР тестирању), у Британији се појавила мутација вируса 70 одсто заразнија и то у чак 22 нове варијанте Сарс-Ков 2.

На западној хемисфери тако су пала сва надања да би Божић ипак могао стићи међу Христово стадо 24. децембра, а ”пастири” су за сваки случај на аеродромима света увели нове строже мере и додали још катанаца на ”своје торове”.

Логично и научно објашњање за нагло урушавање броја случајева заразе диљем света постоји, мада је и то прошло под радаром главних светских медија. Укратко, Светска здравствена организација објавила је 14. децембра смернице у којима упозорава да су високи прагови циклуса на ПЦР тестовима резултирали лажно позитивним резултатима.

Уместо досадашњег прага циклуса од Цт 40 препоручују (наређују) да лабораторије ручно смање” реглере “својих машина на скалу од 25 до 30.

И, све је ово било јавно познато одавно и чак је и Апелациони суд у Португалији пресудио је ПЦР тестови овако како су коришћени до 14.децембра нису били погодни низашта сем за изазивање панике и страха.

илустрација

И Корона цар др Ентони Фаучи је јавно признао да ће праг циклуса преко 35 откривати „мртве нуклеотиде“, а не живи вирус.

Чувени Кит Кнајтли из Офгардијана анализира: Зашто је СЗО коначно одлучила да каже да су ПЦР лабораторије давале фалш податке и који би разлог могли имати да коначно одлуче да препознају корона стварност?

Одговор је шокантно циничан: Сада имамо вакцину. Више нам не требају лажни позитивни резултати.

Систем је створио свој чудотворни лек. Након што се сви вакцинишу, сви ПЦР тестови биће урађени „у складу са новим смерницама СЗО“ и изводиће само 25-30 циклуса уместо 35+. Број ”позитивних случајева“ ће стрмоглавити, а ми ћемо имати потврду да чудотворна вакцина делује.

Заразност коју нико није видео

Међутим становници планете нису стигли ни да честито пожеле да им се Божић врати у складу са поступком на ПЦР реглерима. Таман када су постали свесни да заражавање најзад ”клеца”, из Британије је стигле вести о 70 одсто јачем вирусу у 22 варијанте због којег је минулог викенда Врховно свештенство из Брисела одржало низ нових зум конференција на којима су донете нове строже превентивне забране за државе ЕУ и, последично ”кандидате”.

За разлику од ”научних и здраворазумских” разлога који су се појавили да разјасне ”вирусни ПЦР замор”пландемије ,за појаву хипер Сарс-ков 2 нема сличних објашњења. Вести о „новом соју“ против ЦОВИД-а потичу из анализе ”ад хок” тела Британске владе ”Саветодавна група за нове респираторне претње вирусима (Нервтаг).

Нико није видео податке, признаје Дејли мејл додајући да је премијер Џонсон приметио да су то ”рани подаци“, који још подлежу верификацији “, али„ То је најбоље што тренутно имамо“.

Чекајући вакцину; илустрација

У истом чланку новина извештава да је Карл Хениген, професор медицине засноване на доказима са Одељења за примарну здравствену заштиту Нуфилд на универзитету Окфорд, изразио скептицизам у погледу броја од 70 одсто.

…”Радим овај посао већ 25 година и могу вам рећи да не можете успоставити мерљив број у тако кратком временском оквиру“, рекао је.

”Сваки стручњак каже да је прерано за такво суд “, додао је професор.

„Желео би да имам врло јасне доказе, а не”мислимо да је преносивији “, па да видимо да ли је или није“, наставила је.

„То има огромне импликације, изазива страх и панику, али не бисмо смели бити у овој ситуацији када Влада износи податке који се не могу мерити“, позвао је професор на разум објашњавајући да Влада”податке прилагођава доказима. Они виде како се случајеви повећавају и траже доказе који би то објаснили “, изјавио је.

Према наводима Даунинг стрита 10 ”сој мутаната“ циркулише од септембра, а премијер Борис Џонсон користи га како би оправдао буквално укидање Божића. Професор Хениген још наглашава да, ако је тај сој заиста толико заразан, ”требали бисмо закључати целу планету“.

Системски „благо“ и „нежељено“

А ово око вакцинације Фајзер вакцином не иде најбоље. Мада је Амерички ценатар за контролу заразних болести ЦДЦ који води инакулацију у изјави ”од Светог Николе” казао да је до 19. децембра у САД дато 272.001 доза вакцине и да већина људи нису осетили негативне ефекте.(идентификовали шест случајева анафилаксије или озбиљне алергијске реакције) у другом документу од 18. децембра стоји да је чак 3.150 људи пријавило ”догађаје који утичу на здравље“ након вакцинисања.

Дефиниција овог појма у ЦДЦ је: ”неспособан за обављање свакодневних активности, неспособност за рад, потребна нега лекара или здравственог радника“.
Људи који су пријавили негативне ефекте пријавили су их путем В-сафе, апликације за паметни телефон. ЦДЦ и Фајзер, који производе вакцину са БиоНТекс-ом, нису одговорили на захтев новинарима за коментар али је ЦДЦ свом Порталу објавио ажурирано саопштење ”да свако ко је икада имао озбиљну алергијску реакцију на било који састојак вакцине против КОВИД-19 треба да је избегне. …

…Најмање пет здравствених радника на Аљасци искусило је нежељене реакције након добијања вакцине Фајзер цепива, известио је Енкориџ Дејли Њуз . Једном од двоје који су имали нежељене реакције у регионалној болници Бартлет било је потребно лечење у болници најмање две ноћи.

Болница у Илиноису зауставила је вакцинацију након што су четири њена радника претрпела нежељене реакције.

2020. година „локдауна“

…Др Петер Маркс, директор Центра за процену и истраживање биолошких лекова Управе за храну и лекове, ФЕД рекао је новинарима крајем прошле недеље да агенција сарађује са ЦДЦ-ом и колегама из Уједињеног Краљевства на испитивању алергијских реакција.

”Погледаћемо све податке из сваке од ових реакција да бисмо разрешили тачно шта се догодило. Такође ћемо покушати да схватимо које компоненте вакцине могу да помогну у њиховој производњи“, рекао је.

Маркс је рекао да је познато да полиетилен гликол – компонента присутна и у вакцини Фајзер и у компоненти Модерне коју су регулатори одобрили – може необично бити повезан са алергијским реакцијама.

„Дакле, то би могао бити кривац. И зато ћемо пажљиво посматрати “, рекао је. „Али ми једноставно не знамо у овом тренутку.“.

Обе вакцине имају „системске нежељене ефекте“, који су ”углавном благи“, рекао је Маркс.

 

ИН4С