Почетак » Вести » Србија » Таркет – Пројекти о којима се говори

Таркет – Пројекти о којима се говори

Компанија Таркет, као партнер на неким од најпрестижнијих пројеката у Београду и ширем региону, у сарадњи са тимом архитеката и инвеститора осмишљава и развија дизајн подне облоге у складу са захтевима простора и по мери клијента, показујући експертизу на сваком решењу и спремност да брзо одговори потребама купаца и тржишта.

Мерин Хил – луксузни кондоминијум на Лекином брду

Смештен на Лекином брду, у улици Максима Горког, Мерин Хил је позициониран на мирној локацији нудећи осећај приватности. Близина аутопута, Аутокоманде, Јужног булевара и Славије, омогућава одличну повезаност са свим деловима града. Непосредна близина вртића, школе, продавнице, банке, апотеке, штеди време и претвара га у најдрагоценију ствар: време које ћете провести са породицом.

Дизајн пројекта је инспирисан водећим светским трендовима станоградње, бескомпромисно инсистирајући на премијум квалитету градње по коме је Мерин бренд препознатљив. Посебан значај и пажња придати су пројектовању сваког стана, са акцентом на оптимизацији структуре, квадратуре и функционалности. Неприкосновену удобност становања пружају раскошно осветљени станови са приватним баштама у приземним етажама.

Корак даље направљен је када је реч о пентхаусима на два нивоа. Дизајнирани су у циљу пружања додатног луксуза купцима, у виду пространих дневних боравака са раскошним терасама које остављају без даха, као и спратне и функционалне раздвојености дневног и спаваћег блока.

Као једном од основних елемената ентеријера, посебна пажња је поклоњена подовима. Ексклузивно, за потребе овог пројекта, Таркет је у сарадњи са архитектама креирао посебан паркет софистициране боје и стила, који као основа за даље опремање ентеријера доприноси савршеном складу и хармонији у простору. Додатно, природна лепота сваке даске паркета је наглашена ефектом оборених ивица, у конструкцији супериорног квалитета.

Погледајте више фотографија Мерин Хил у галерији ниже.

Кнеза Милоша Ресиденце

Луксузна авенија у срцу града, за живот у великом стилу, по узору на најпознатије светске метрополе. Авенијом доминира Кнеза Милош Ресиденце – оличење софистициране градње и уникатних ентеријера. Све најбоље што Београд може да пружи, сада се налази у седам архитектонских јединица пројектованих према највишим стандардима културе живљења.

Таркет као партнер на једном од најлуксузнијих пројеката у Београду, у сарадњи са тимом архитеката и инвеститора, осмислио је јединствен дизајн паркета по мери клијента.

Развијен је паркет великог формата, обогаћен селекцијом најквалитетнијег дрвета. Креиран је уникатан дизајн и јединствена боја која се савршено уклапа у естетику целокупног простора.

Приликом одабира стила, материјала и дезена за подове, на вашем наредном пројекту, закажите свој термин у Таркет приказној соби у Београду или посетите сајт www.tarkett.rs

Екапија