Почетак » Вести » Србија » Вучић и Додик разговарали у тешким и изазовним временима
Епа (Владимир Стојковић)

Вучић и Додик разговарали у тешким и изазовним временима

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком са којим је водио „пријатељски разговор у тешким и изазовним временима“, објављено је на инстаграм профилу „будућностсрбијеав“.
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић састао се данас са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком са којим је водио „пријатељски разговор у тешким и изазовним временима“, објављено је на инстаграм профилу „будућностсрбијеав“.

„Пријатељски разговор у тешким и изазовним временима. Српски народ умеће да издржи све притиске, нападе и политичке хајке, никога не дирамо, само хоћемо да нам нико не брани да будемо своји на своме“, објављено је на профилу.

Шта је закључено на састанку Вучић – Додик

Србија неће ни на који начин затварати границу за људе из Републике Српске, без обзира на епидемиолошку ситуацију у Србији и РС, сматра да се односи са БиХ морају унапредити, наставиће да помаже српски народ у РС и захтева да се прекине са претњама укидањем и нестанком Републике Српске.

То су саопштио Кабинет председника Србије након данашњег састанка председника Вучића са председавајућим Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком, који га је обавестио о политичким нападима на Републику Српску, као и о покушајима њеног урушавања, те је упутио јасне захтеве и молбе Републици Србији.

Танјуг