Почетак » Вести » Србија » Медији исмејали посланика али он има оправдање! Братислав Југовић за Глас јавности: ‘Срамно је шутирати човека који је прележао тежак облик короне’
Фото снимак екрана

Медији исмејали посланика али он има оправдање! Братислав Југовић за Глас јавности: ‘Срамно је шутирати човека који је прележао тежак облик короне’

Посланик Братислав Југовић који се нашао данас на мети подсмеха појединих портала због лапсуса који је направио током излагања за скупштинском говорницом објаснио је како је до тога дошло и да су медији малициозно издвојили само део текста где је направио случајни пропуст.
Наиме, Југовић је, како је објављено у појединим медијима, „поменуо име председника Странке слободе и правде кроз још једну скупштинску расправу, запетљао се и замуцкивао до те мере да вероватно нико у скупштинској сали није разумео шта је тачно хтео да каже“.

“Та политика се мери у хектарима, односно мери се у хек… нек… богатству, односно у некретнинама, у хектарима, сопственим хектарима Драгана Ђиласа”, рекао је Југовић.

Југовић за Глас јавности каже да је прележао тежак облик корона вируса и да још увек осећа последице прележане болести.

– После тешке борбе са корона вирусом на почетку процеса опоравка, а након теже клиничке слике, осећао сам одговорност да присуствујем седници на којој се одлучује о буџету. Веома ослабљен усудио сам се да учествујем у расправи о буџету. На почетку свог обраћања напоменуо сам да нисам у доброј снази и да не могу да наступам динамично што је својствено мојим наступима. Медији који исмевају видно ослабљеног човека само потврђују природу тајкуна који их контролише, а то је непристојно богати Драган Ђилас. Они показују своју немоћ, упркос огромном новцу који троше да дискредитују следбенике политике коју персонификује Александар Вучић, каже Братислав Југовић.

 

Глас јавности