Почетак » здравље » Вакцине из велике нужде

Вакцине из велике нужде

Пише: Драган Вујичић

Чач и вести из чудесног Корона света могу да имају логику!
Тако је прошле недеље амерички Фајзер и Бионтек објавили да имају проблема са сировинама и да ”вакцина трака” због тога ”штуца” те не могу гарантовати обећање испоруке у САД, Британији и ЕУ…

Немачки министар здравља у” Блумбергу” Јенс Шпан такође рече да Немци и не журе толико да вакцинишу обичан свет него ће то радити од лета до јесени 2021.

Недостајућу логику између ових редову Ројтерс и АП су пробали да надоместе информацијама да ће и”краљица мајка”примити убод чим цепиво дође на острво а дуга слична вест гласила је да Британска војска авионима пребацује Фајзерова цепива из фабрике у Белгији ”да не дај боже не заглаве” у гужвама на друмовима уочо Божића.

И, у понедељак је стигла корона пузла која недостаје.

Др Волфганг некада председник Одбора за здравство Европског парламента који је 2010.водио истрагу у ЕП око преваре са Свињским грипом назвавши ту ”свињарију” највећом преваром у историји здравства” и бивши потпредседник Фајзера и његов некадашњи директор за науку и упутили су Хитну пријаву Европској медицинској агенцији позивајући на тренутну суспензију свих студија вакцина против САРС-КоВ-2 – посебно БиоНтех / Фајзерове студија стручно заведене БНТ162б (ЕудраЦТ број 2020-002641-42).

/(https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf)

Случај – корона мачка

Ајдон и Водраг тврде да би студије требало зауставити док не буде доступна студија дизајна вакцине због мноштвом озбиљних сигурносних ризика о којима све гласније говори међуј познатим научницима сумњичавим због развоја вакцине-објавиле су немачке новине.

С једне стране, подносиоци представке захтевају да се, због познатог недостатка тачности ПЦР теста у озбиљној студији, мора користити такозвано Сангер секвенцирање. То је једини начин да се дају поуздани судови о ефикасности вакцине против Ковид-19-тврде ова двојица.

Даље кажу:
…На основу многих различитих ПЦР тестова веома различитог квалитета, ни ризик од болести ни корист од вакцине не могу се утврдити са потребном сигурношћу, због чега је тестирање вакцине на људима неетично само по себи….

илустрација

.…Пар такође указује на забринутост изнету у претходним студијама које су укључивале друге коронавирусе – укључујући стварање такозваних ”неутрализујућих антитела“ као последица узимања цепива које може довести до претеране имуне реакције, посебно када се тестирана особа суочи са правим, „дивљим“ вирусом након вакцинације.

Ова такозвана амплификација зависна од антитела, АДЕ, одавно је позната из експеримената са коронским вакцинама на мачкама, на пример-додају и подсећају:

Током ових студија све мачке које су у почетку добро подносиле вакцинацију угинуле су након заражавања дивљим вирусом. Очекује се да ће вакцинације произвести антитела против протеина класова САРС-КоВ-2. Међутим, протеини шиљака такође садрже синцитин-хомологне протеине, који су неопходни за стварање плаценте код сисара као што су људи.

…Било која нова вакцина мора ”апсолутно искључити могућност да се имуни одговор на САРС-КоВ-2 могао да покрене имунолошку реакцију против синцитин-1, јер би у супротном неплодност на неодређено време могла да резултира код вакцинисаних жена-кажу.

….Вакцине за манипулацију мРНА из БиоНТех /Фајзера садрже полиетилен гликол (ПЕГ) и 70% људи развија антитела против ове супстанце – а то значи да многи људи могу развити алергијске, потенцијално фаталне реакције на вакцинацију.

…Као у случајевима нарколепсије након вакцинације против свињског грипа, милиони здравих људи били би изложени неприхватљивом ризику ако би се одобрила хитна употреба ових цепива оставивиши могућност посматрања каснијих ефеката вакцинације.

Тврде даље да су BioNTehc / Фајзер очигледно поднели захтев за одобрење за случај ”вакцине за случај нужде” 1. децембра 2020.

Др Ајдон је прошлог месеца објавио рад :”Не постоји наука која би сугерисала да би се требао догодити други талас“, и да се лажно позитивни резултати последица неисправних тестова КОВИД-19 који се користе за „производњу“ другог таласа.

Како Ралф Лопез о овом проблему пише на ХубПејџу.

(https://discover.hubpages.com/politics/Pfizer-Chief-Science-Officer-Second-Wave-Based-on-Fake-Data-of-False-Positives-for-New-Cases-Pandemic-is-Over?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR2dUHHE6Rr8JrHfBxSAlq-bfn9G0nLj06xwRpeC3pnRJWMArGLRdPiOTXA)

Ајадон упозорава да су половина или чак „готово сви“ тестови за КОВИД лажно позитивни.

….Детаљно смо описали контроверзу око америчке „кејздемије“ КОВИД-а и обмањујуће резултате ПЦР теста и његовог поступка појачавања током последњих неколико месеци. Подсећања ради, ”прагови циклуса“ (Цт) су ниво на којем тест који користи широку примену ланчане реакције полимеразе (ПЦР) може открити узорак вируса KОВИД-19. Што је већи број циклуса, то је нижа количина вирусног оптерећења у узорку; што су циклуси били нижи, вирус је био распрострањенији у оригиналном узорку.

вакцине

Бројни епидемиолошки стручњаци тврде да су прагови циклуса важна метрика којом пацијенти, јавност и креатори политике могу доносити информисаније одлуке о томе колико појединац са позитивним тестом KОВИД-19 може бити заразан и / или болестан. Међутим, здравствени одсеци широм земље не успевају да прикупе те податке.

Даље следе о наслови тих стручњака и научних студија:

1. Стручњаци су са званичницима из држава Масачусетс, Њујорк и Невада саставили три скупа података који закључују: ”До 90% људи који су имали позитивне тестове нису носили вирус“.

2. 2. Вадвор Центар, лабораторија државе Нев Иорк, анализирала је резултате јулских тестова на захтев Њујорка: 794 позитивна теста са CT 40: ”Са прагом Цт од 35, приближно половина ових ПЦР тестова би више се неће сматрати позитивним “, писао је Њујорк тајмс.

3. „И око 70% се више не би сматрало позитивним са CT од 30!

4. Апелациони суд у Португалији пресудио је да поступак ПЦР није поуздан тест за Сарс-Ков-2, па је према томе сваки принудни карантин заснована на тим резултатима незаконит.

5. Нова студија Америчког удружења за инфективне болести открила је да при 25 циклуса амплификације, 70% позитивних резултата ПЦР теста нису „случајеви“, јер вирус не може да се узгаја, већ је мртав.

6. И до 35: 97% позитивних је неклиничко.

7. 5. ПЦР не тестира болест, тестира одређени образац РНК и ово је кључни ослонац. Када га окренете до 25,чак 70% позитивних резултата заправо није „позитивно“ у било ком клиничком смислу, јер од вас или било кога другог не може да се разболи.

8. Укратко, с обзиром на нашу тренутну „кејсдемију“, позитивни тестови какви се данас броје не указују на „случај“ било чега. Они указују да је вирусна РНК пронађена у брису носа.

„Бајден тестирање“ ПЦР теста

На коначно разлучивање мистерије ПЦР свет изгледа неће дуго чекати. Министарство здравља Флориде ( потписао наређење је републикански гувернер е Рон деСантис) убудуће ће морати да уз налазе са ПЦР тестирања доставља и податаке на којој секвенци је рађен налаз.

По први пут у историји пандемије, држава захтева да све лабораторије у извештавају о критичном нивоу „прага циклуса“ сваког КОВИД-19 теста који изврше. Сви позитивни, негативни и неодређени лабораторијски резултати КОВИД-19 морају се одмах пријавити ФДОХ (Флорида здравственој управи) путем електронског лабораторијског извештавања или факсом. То укључује све типове испитивања КОВИД-19 – ланчану реакцију полимеразе (ПЦР), остале резултате РНК, антигена и антитела.

Па, зашто Флорида то ради?-питање је које се поставља у САД.

Постоје три могућности, према Зерохеџу.

1. Про-Трумп – Флорида покушава да предупреди план Бајден-овог тима да смањи Цт који користе лабораторије за КОВИД „случајеве“, што ће елиминисати лажне позитивне резултате и приказати како су захваљујући четворомесечним Баједновим маскама „ / закључавању / вакцини побеђена болест.
2. Треба да се предупреди „лажно спашавање“света које доносе одговорни за за епидемију случајева (и изнад)
3. Флорида јнамерава да буде прва држава која је заиста вреднује праву ‘науку’ ПЦР тестова.

Крај асимптоматске измишљотине?

И још мало праве науке коју ЦНН, АП и Ројтерс нису пренели под ознаком хитно.

…Најновије истраживање из Кине о преваленцији инфекције након закључавања није открило пренос вируса КОВИД 19 међу људима који су били у блиском контакту са асимптоматским пацијентима, што је у супротности са тренутним наративом да асимптоматски пренос игра главну улогу у пандемији.

Најопаснији су наводни асимптоматски преносиоци, неко ко нема симптоме након заразе, али вирус може да прошири на друге. (Дакле сви су сумњиви)…

Студија, објављена у часопису Натуре, идентификовала је 300 асимптоматских позитивних случајева путем масовног програма скрининга више од девет милиона кинеских грађана након закључавања у Вухану – одакле потиче вирус на испитивању – од 4. маја до 1. јуна, уз коришћење ПЦР тестова.
https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Узорци свих асимптоматских случајева такође су узгајани у лабораторији и „није пронађен ниједан одрживи вирус“, што значи да ”сумњивци”не моге пренети заразу . Аутори су такође открили да је 190 од 300 асимптоматских узорака тестирано позитивно на антитела (ИгГ и / или ИгМ), што указује на могућу недавну инфекцију КОВИД-19 или другим вирусом,рецимо грипа или је ПЦР тест резултирао лажно позитивним налазом.

…Научници су идентификовали и пратили 1.174 блиских контаката асимптоматских случајева и открили да ниједан контакт није позитиван на КОВИД-19.

Приметили су, „У поређењу са симптоматским пацијентима, асимптоматски заражене особе углавном имају малу количину вирусних оптерећења и кратко трајање проливања вируса, што смањује ризик преноса САРС-ЦоВ-2.“

„Ова студија потврђује оно што су лекари знали, а ненаучници сумњају хиљадама година: наиме, да асимптоматски пренос никада није био примарни узрок избијања“, рекла је др. СимонаГолд, др. Мед. И оснивач америчких Фронтлај за Епох Тајмс.

ИН4С