Почетак » Вести » Свет » Руски стручњак: НА СЛЕДЕЋУ АМЕРИЧКУ ПРОВОКАЦИЈУ ТРЕБА ЗАПУЦАТИ!

Руски стручњак: НА СЛЕДЕЋУ АМЕРИЧКУ ПРОВОКАЦИЈУ ТРЕБА ЗАПУЦАТИ!

ЛИДЕР Руског савеза авганистанских ветерана Франц Клинцевич сматра провокације америчке војске и њених савезника на ваздушној и воденој територији Руске Федерације нечувеним и оцењује поступке руске стране као попустљиве.

Стручњак је за „Патриот“ медија групу нагласио да је крајње време да руска војска употреби оружје против оних који крше руске границе.

– Време је да поставимо дрске војнике на та места. Тај менталитет постоји међу америчком војском – то помпезно америчко понашање господара живота постоји свуда и може се пратити чак и у Европи. Они се према нама понашају као према другој класи и, на жалост, ово (кршење граница Руске Федерације) није нека врста пропагандног чина, то је норма – они се тако позиционирају – рекао је Клинцевич.

Према његовом мишљењу, ако Русија не почне оштро сузбијати упаде на своју територију, Американци ће и даље користити сваку прилику да бродовима или авионима уђу у руску земљу, као у случају разарача у заливу Петра Великог, који сматрају спорном територијом.

Новости