Почетак » Вести » Србија » ДР НЕСТОРОВИЋ СЕ И ДАЉЕ СПРДА С КОНОМ И ТИОДОРОВИЋЕМ: Моја жена је окачила видео на ФБ! А Кон као СИРЕНА?!

ДР НЕСТОРОВИЋ СЕ И ДАЉЕ СПРДА С КОНОМ И ТИОДОРОВИЋЕМ: Моја жена је окачила видео на ФБ! А Кон као СИРЕНА?!

Контроверзни проф. др Бранимир Несторовић, пулмолог и донедавни члан кризног штаба Владе Србије за борбу против ковида 19, поделио је на свом Фејсбук профилу монтирани снимак којим се спрда са својим дојучерашњим колегама из штаба, епидемиолозима др Предрагом Коном и проф. др Браниславом Тиодоровићем. Неки су стекли утисак да их је Несторовић и индиректно оптужио да покушавају да зараде новац на вакцинацији становништва од ковида 19!

„Полудео начисто“

Док у Србији већ недељама падају црни рекорди по броју заражених, хоспитализованих, али и умрлих од короне, а кризни штаб покушава да спречи ширење вируса увођењем нових рестриктивних мера, чини се да је Несторовићу до смеха. Наиме, овај чувени али контроверзни доктор у недељу је на свом Фејсбук профилу шеровао објаву извесног Дејана Нешковића, који је поставио снимак карикатура др Тиодоровића и др Кона. На скандалозном снимку појављује се фото-монтажа проф. Тиодоровића како врти точак којим се отварају уста др Кона, изнад чије главе се затим појављују облачићи на којима су исцртане мртвачке главе, шприцеви, за које је јавност претпоставила да су вакцине против короне, а затим и новац. У једном тренутку на снимку Кон каже и: „Окрећи, бре, то!“. Већи део јавности ово дељење видеа под називом „Полудео начисто“ протумачио је као недвосмислено подсмевање проф. Несторовића колегама, али и као потенцијалне оптужбе да ови епидемиолози плаше народ вирусом како би зарадили новац од вакцинације или лекова. Ипак, било је и оних који су подржали пулмолога, па су се испод објаве могли видети коментари попут: „Наш је доктор такав краљ да га нема на планети“ и „Докторе, па ти си цар“.

Проф. Несторовић за Курир с осмехом каже да је спорни снимак на његовом Фејсбук налогу објавила његова супруга, уз његово одобрење, наравно. – Нисам ја направио снимак. Неко га је направио, а мени је баш било симпатично. Кон као она сирена… Ја сам изашао из те приче, а ово ми је просто било толико симпатично. Мени је неко послао снимак и жена моја кад је видела, каже: „Дај да ставим то на твој профил“. И ја реко: „Стави, слободно.“ Верујем да се Бата (Бранислав Тиодоровић, прим. нов.) неће наљути, а Кон, знајући га, вероватно хоће мало. Иако, заиста, није било ама баш никакве лоше намере, само ми је био симпатичан снимак – испричао нам је Несторовић усред његове ординације.

Вели и да му је након ове објаве на Фејсбуку телефон позвонио више од 140 пута, што нам је и сам показао. – Какве су тек на мој рачун шале говорили! – кроз осмех је рекао и додао да шале на свој рачун не узима за озбиљно и да их не прима к срцу.

ПОГЛЕДАЈТЕ СПОРНИ СНИМАК

Оптерећујуће

Додаје и да му је мало оптерећујуће то што све што уради има неку конотацију. – Исто тако летос, ми били у Обреновцу, и моја жена испекла неке фантастичне брускете. И сели смо тамо у двориште, које је стварно фантастично сређено, и објавим слику на друштвеној мрежи, иако ретко нешто приватно објављујем, углавном стручне ствари. А како су баш сутрадан ујутру ови из кризног штаба имали састанак, поједини медији су објавили да сам ја послао бруталну поруку члановима кризног штаба, а никакве везе није имало, нисам ни знао да су имали састанак – вели Несторовић.

 

Једини није био ту НЕСТОРОВИЋ НИЈЕ ДОШАО ДА ПРИМИ ОРДЕН ОД ВУЧИЋА

Председник Александар Вучић свечано је јуче уручио одликовања лекарима и немедицинском особљу за заслуге у борби против ковида 19, одликованим поводом Дана примирја у Првом светском рату, 11. новембра. Међу награђенима били су сви чланови кризног штаба, па и др Бранимир Несторовић, који је добио Орден Карађорђеве звезде другог реда, али који се из непознатог разлога није појавио на додели одликовања.

Проф. др Бранислав Тиодоровић НЕ ВЕРУЈЕМ! ЗАШТО БИ БАНЕ БИО ТАКАВ ПРЕМА МЕНИ?!

Проф. др Бранислав Тиодоровић казао је за Курир да не верује да је то Несторовић урадио, као и да не може да верује да је то његов став. – Иако сам видео тај клип, и даље не могу да верујем да је то тачно. Зашто би Бане имао такав однос према мени? Све до сада сам мислио да имамо колегијалан однос. Желео бих прво да чујем њега. Хоћу директно од њега да чујем у чему је проблем, ако је то уопште тачно! – истакао је Тиодоровић. Др Предраг Кон није одговарао на наше позиве.

Курир