Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » здравље » И, Трамп пређе корона рубикон (III)

И, Трамп пређе корона рубикон (III)

Вујичић

Пише: Драган Вујичић

Колективни слом живаца „прегалаца из прогресивних медија“ поводом Трамповог скидања маске са лица траје трећи дан. Надметање у „човекољубљу“ и бризи за сваки живот,који се дабоме чува „кнапфалцен“ у пуном је јеку и засад води Аша Рангапа аналитичарка Си-Ен-Ен која је председника САД назвала Биотерористом који је се (превремено) вратио у Белу кућу не би ли све заразио.

Друго место суверено држи Гевин Њусом гувернер Калифорније који је „културу маскирања“ дигао на више ниво. Наиме, подижући цену казни за „безнањушкичаре“ издао је додатно упутство да се у ресторанима у Калифорнију убудуће жваке из уста гостију имају лепити унутар маски (не, недај Боже на сто), док се маске могу сидати само у тренутку унушења хране у уста јер се жвакање има обављати маскирано.

На трећем месту се тренутно налази Џон Берман водитеља Јутарњег програма Си-Ен-Ен који је пошто су му продуценти“подметнули“у програм снимак како председник САД скида маску са лица на степеницама Западног крила Беле куће добио фрас:“ …Молим вас, немојте то ни стављати на екран! Молим те скини! То ће убити људе!“

„Дебло“ спонзорисаног корона тоталитаризма

Када би се окресале гране и уклонило лишће са стабла приче о обавезном маскирању све до обавезних вакцина и даље, „дебло“ тог спонзорисаног тоталитаризма могло би да изгледа овако:

Република корона
Становника 7.6 милијарди.

– Престоница на територији некада познатој као Сједињене Америчке Државе, седиште :зграда фондације Бил & Мелинда Гејтс у Сијетлу.
– Бил Гејтс доживотни председник Републике и има овлашћење да одреди свог наследника
УСТАВ
– Сви су криви за ширење заразни болести, осим них који поседују доказ да су здрави.Доказ потписује Гејтс.
– Најбољи медицински третман за болест је онај од кога проф. Бил Гејтс највише профитира.
– Портрет Била Гејтса обавезан у сваком дому и установи.
– Популација трајно затворене у своје домове и не могу да изађу без изричитог писменог одобрења најмање од стране „локалног Гејтса“.
– Сви да оперу руке најмање пет пута на сат уз молитву „Филантропе помози“. Главом има бити окренута у смеру седишта фондације Бил & Мелинда Гејтс.
– Сваком, свакодневно,без обзира што седи кући , издавати заштитно одело(биохазард) плус боцу хемијског дезинфекционог средства. Уништавање потрошених средстава,сваконоћно уз молитву „Филантропе помози“,разуме се са главом усмереном, зна се где.
– Свима ће бити издат паметни телефон са одобреном апликацијом за дигиталну идентификацију.
– Свако ко буде ухваћен испред својих домова без писменог одобрења биће стрељан.
– Свако ко одбије да маршира „закључаним“ кораком кад му се нареди, биће стрељан.
– Свако ко одбије да се одговарајуће социјално удаљи, биће стрељан
– Свако ко буде ухваћен без Билове апликације за дигиталну идентификацију биће стрељан
– Свако ко одбије да буде подвргнут здравственој добробити и тестирању, када му се то нареди, биће стрељан.
– Свако ко буде ухваћен у одећи која није стилизована By Bill&Melinda, без заштитних чизама или дезинфекцијског средства биће стрељан.
– Кога осумњиче да шири клице, биће стрељан.
– Ко одбије да правилно санира неко подручје од вируса након што му је наређено-зна се!
– Чином рођења дужни сте да цинкарите и мајку ако је видите да не следи смернице државе Bill&Melinda .
– Ако не пријавите кршење смерница од стране другог грађанина Уреду за извршење смерница боље да се нисте ни родили,бићете стрељани….

Наравно овако би само могло да буде.А како ће бити Бил Гејтс је управо објаснио прекјуче у виртуалном разговору са са главним уредником Вол стрит журнала Метом Мјуријем током Савета извршног одбора директора листа(доступно на сајту ВЛЖ).

Крајем следеће године ствари могу да се врате прилично близу нормале – то је исход у најбољем случају„, рекао је Гатес. „Још увек не знамо да ли ће ове вакцине успети„, рекао је . „Треба искористити време да се капацитети за произвдњу вакцина повећају. Расподела вакцина унутар САД-а, као и између САД-а и других земаља може постати главна тачка спора„.

Гејтс је још тврдио да су западне земље(иако незна да ли ће им вакцина успети) „далеко испред“ Русије и Кине када је реч о развоју и тестирању различитих кандидата за вакцину.“Предвиђа“ да се кинеске и руске вакцине вероватно неће широко користити на Западу…

Истинољубиви филантроп у „ћаски“ за Вол Стрит Журнал није заборавио да прича :о о“бавези компанија друштвених медија да се боре против „дезинформација“, попут идеје да је САРС-КоВ-2 створен у лабораторији“!

Драстик: 36 доказа о ковиду 19 из лабораторије

Прозорљиви филантроп из Сијетла у разговору са ВЛЖ наравно „случајно“ је усмерио против борбе „идеје да је САРС-ЦоВ-2 створен у лабораторији“. И то пар дана пошто је објављено да је Ад хок група научних истраживача позната као ДРАСТИК саставила листу од 36 тачака како би поткрепила своју тврдњу да је вирус ЦОВИД-19 могао потећи из програма развоја вакцина.

Они траже од Трампове дминистрације да се не „ослања на међународну научну елиту и медије који имају стечене финансијске интересе да обликују дебату,већ да именује независну и објективну радну групу која ће утврдити право порекло Ковид-19 Вирус. Групу води др Лаврен Селин, са 29 година стажа у медицинским истраживањима и ветеран ратова у Авганистану и Ираку. Он је члан Грађанске комисије за националну безбедност-адресе која има право да покрене овакву акцију.

Гејтсу такође „за врат“све више дува десетине хиљада лекара са свих страна света који су се организовали у стручне кластере са иницијативом да се окрестрирано Ковид лудило заустави.Број адреса са којих струка позива „струку“ да се уразуми расте на дневном нивоу.

Ту спадају петиција коју је потписало 2662 лекара и доктора медицине у Холандији, јавна конференција коју је чинило 400 лекара у Шпанији, Ванпарламентарни анкетни одбор Цороне састављен од око 500 лекара и научника у Немачкој и јавно писмо Белгије потписало преко 1500 људи из медицинске и научне заједнице,лекари из Бразила,Британије…(Чека се Бане Несторовић)

https://gbdeclaration.org/
https://belgiumbeyondcovid.be/
https://acu2020.org/
https://stopcovid19.today/
https://bonsens.info/
https://opendebat.info/
https://docs4opendebate.be/artsen-initiatieven/
https://americasfrontlinedoctorsummit.com/
https://www.xandernieuws.net/algemeen/groep-artsen-vs-komt-in-verzet-facebook-bant-hun-17-miljoen-keer-bekeken-video/
https://conexaopolitica.com.br/ultimas/brazilian-scientists-and-academics-write-an-open-letter-on-the-science-of-the-coronavirus-pandemic/
https://conexaopolitica.com.br/ultimas/brazilian-scientists-and-academics-write-an-open-letter-on-the-science-of-the-coronavirus-pandemic/
https://www.internationalfreechoice.com/

Централни механизам за контролу имунолошких одговора посредује интерферони. Чини се да вирус КОВИД-19 има неке потписе у свом геному који указују на преосетљивост на интерферон у поређењу са коронавирусом одговорним за пандемију 2002-2003-указују доктори из Драстика.

…Вирус КОВИД-19 можда је био резултат покушаја производње вакцине против ослабљеног вируса накупљањем „синонимних мутација“ у протеину спајк у поређењу са РаТГ13, за који глобална научна елита тврди да је најближи слепи миш сродник коронавируса.

Вештачка акумулација синонимних мутација описана је као један од метода за производњу живих атенуираних вирусних вакцина „деоптимизовањем“ генетског кода и инхибицијом репликације.

…Најупечатљивији показатељ генетске манипулације вирусом КОВИД-19 је присуство полибазичног места цепања фурина, које не постоји ни у једном блиско повезаном коронавирусу слепих мишева који је идентификован.С обзиром на његову улогу у процесу фузије вирусне ћелије или мембране ћелијске ћелије, тим ДРАСТИК-а сугерише да је уметање фуриновског полибазног цепања могло бити повезано са ризичним покушајем производње интраназалног спреја вакцине „који се сам шири“ .

Додају: „Вакцине које се саме шире, у основи су генетски модификовани вируси дизајнирани да се крећу кроз популације на исти начин као и заразне болести, али уместо да узрокују болест, оне пружају заштиту.„…Све је више научних доказа да је пандемија КОВИД-19 можда настала као резултат погрешног пројекта развоја вакцине.

Ко има уговор на вирусе?

Карл Сејган америчка легенда науке својевремено је казао да је „лек за лажни аргумент -бољи аргумент,а не потискивање идеја“! А,упоредо са лекарском расправом око Ковид 19,одвија се и дебата када и зашто је медицина кренула наопако и зашто лекари више не могу да „седе заједно“а камоли да се договоре.

У фокусу је 2005.када је стартовало „јавно-приватно партнерство“ у Светској здравственој организацији.То је био улазак моћних фарамацеутских компанија у СЗО и наравно филантропије „Made in Bill Gates „.До „партнерства“ никада не би дошло да претходно, на“врхунцу“ Треће индустријске револуције с почетка овог Миленијума, није споразумно дошло до укидања Етике какву познајемо.

Између осталог Лична одговорност замењена је Социјалним уговором (или друштвеним догвором) у којем профитирају елите. Упроштено,рецимо банка Џ. П. Морган свако мало бива ухваћена у „ненамерном пропусту“ због кога профитира милијарде. Редовно плати судскуказну, увек мању од процењене зараде и нико лично није одговоран. Фарамацеутска индустрије су пресликане приче о „ненамерности“.

А шта се догађа са онима који нису у „Уговору“?
Маргинализују се, цензуришу, етикетирају и прогоне-пише Стејси Рудин из Америчког института за еконмска истраживања.

…Главни шведски епидемиолог Андерс Тегнел оптужен је да је „Шведску довео до катастрофе“ и да је „експериментисао“ над шведским народом. Пажљиве студије и модели нобеловца Мајкла Ливита означени су као „смртоносна глупост“Џон Јоанидис , један од најпродуктивнијих светских научника, сам се пожалио да су његове студије сакривене и игнорисане. Сунетра Гупта, најистакнутији светски епидемиолог са Универзитета у Окфорду, открила је даје њена наука одједном постала „нетична и опасна“.

Др Скот Атлас са Станфорда, нови Трампов први саветник за Ковид 19 „о јаду се забавио“ са колегама“уговорцима“.Грех му је јер се“нашао“на супротном курсу од претходника др Фаучија који заступа „науку“: Никада се не можемо вратити у нормалу док је иједног вируса на планети.

Атлас опет верује да би све групе са ниским ризиком по обољевање требало то да учине, са заштитним мерама усмереним ка угроженом становништву.

Атлас мисли да се епидемије завршавају имунитетом стада, док Фаучи очигледно верује да се завршавају ако се довољно дуго држите под кључем а затим из темеља промените начин живота, јер ће се догађати пандемија за пандемијом.

Сукоб Скота Атласа са „уговорцима нове науке „пример је и да о вирусу има дискусије само по „правилима Гејтсовог калифата“. Наиме пошто је 98 колега са Станфорда у отвореном писму у Њујорктајсму свог некадашњег претпостављеног назвало „шарлатаном“. Овај им одговорио у писму објављеном у Факултетским новинама Станфорд дејли средином септембра(писао ИН4с)Мартин Кулдорф ауторитет са Медицинског факултета Харвард покушао је да евентуални судски спор око науче клевете предупреди дијалогом двојице професора на „Сохо форуму“ (тренутно најпробитачнијем месту где се одвијају полемике у САД). Др Филип Пици главни потписник Станфордовог писма против Атласа је одговорио кратко и јасно:

Хвала на позиву. Пренели смо оно што имамо да кажемо у нашем писму и немамо додатних коментара.

„Када неко може оптужити јавну личност за непоштење, одбити расправу о суштини са оптуженим и не трпети никакве последице за такво понашање, то гуши слободно изражавање мишљења и идеја. Ово није добро за било кога осим за ентитете који покушавају да контролишу самопослужни наратив, што никада не испадне добро ни за кога – посебно за оне са мање снаге-закључио је професор Кулдорф.

О бело-црном биотероризму

Последња „дебата“ везана за Ковид 19 укратко гласи: Ако је од 150 људи на представљању Беретове као кандидата за судију Врховног суда 26. августа 26 закачило Ковид (седам одсто) колико људи је могло да оболи од протеста Блек лајф метерс на којима је од 26. маја учествовало 26 милиона људи у око 600 градова САД?

Одговор је око два милиона (без секундарних инфекција које су могле настатикада су демонстранти отишли кући).

Блек Лајф Матер дакле одговоран је за готово трећину свих инфекција КОВИД-19?

Или није јер су „под Уговором“ са Сорошом, Гејтсом, Бајденом!

П.С. Ово је тек први талас кише. Не смемо се опустити ако се појави сунце,јер нам следи други талас кише који ће бити критичан.
После тога можда и трећи…
Будимо одговорни носимо кишобране и кад сија сунце!

Прочитајте такође:

И, Трамп пређе корона рубикон (I)

И, Трамп пређе корона рубикон (II)

ИН4С