Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » здравље » Ковид на Трафаглару: Сваки човек да обави дужност

Ковид на Трафаглару: Сваки човек да обави дужност

„Коначно сам успео,ја сам мртав“-наводно, ово су биле последње речи адмирала Нелсона пре него је умро у потпалубљу свог брода Виктори од француског куршума.Најпознатији британски адмирал је преминуо не знајући да је извојевао победу на Наполеоновом армадом код Трафалгара.Записано је да је Нелсон октобра 1805. у битку кренуо сигнализирајући претходно заставицима својим бродовима поруку:

„Енглеска има поверење да ће сваки човек обавити своју дужност“!

У суботу 26.септембра на Трафалгар скверу у Лондону окупило се десетине хиљада људи са паролама против наставка закључавања и катанчења света.Највећа тековина протеста је што се наставити јер људи не пристају да робују.

Хиљаде Британаца који су се спаковали на лондонски Трафалгар сквер носили су пароле: „Не пристајемо“.

Случајно,вероватно и не, тако се зове и Манифест против белосветских ковидиота који потиписује Јан Дејвис на порталу Оф Гардијана.Портал позива људе да размисле шта им се догађа, пре него и то постане забрањено.

За разлику од њих лидери ЕУ су се на виртуелној 75.Генералној скупштини УН у суботу 26.септембра заклињали су се на верност СЗО обећавајући додатна средства и нова закључавања „свог стада“ због страшног вируса.Виртуална седница у УН и њене поруке Ковиду није био чак ни театар апсурда него позориште застрашујућих лутака које су листом тражиле већа овлашћења за криминални синдикат познатији као Светска здравствена организација .

О цени коју су Европа и свет до сада платили Гејтсовом „Синдикату јавно-приватног партнерства“ СЗО, у интервјуу за немачке новине говорио је Берлински министар за економски раст и сарадњу Герд Милер.Према њему, додатне рестрикције и закључавања најгора су опција у борби са короном.

У Шведској опет већ два месеца „ни трага ни гласа од Ковид 19″ те су се и ,према писању Америчког лекара шведске Хитне помоћи Себастијана Рушворта клинике“пожелеле вируса“.Швеђани су наиме прележали Ковид 19 и имају имунитет.

Афрички „ковид мигранти“ на путу за Европу

У прошлонедељном интервјуу за немачки лист Ханделсблат, министар Герд Милер је упозорио да је одговор на глобалну пандемију резултирао „једном од највећих“ криза глади и сиромаштва у историји.

(https://app.handelsblatt.com/politik/deutschland/coronakrise-entwicklungsminister-mueller-an-den-folgen-der-lockdowns-werden-weit-mehr-menschen-sterben-als-am-virus/26209144.html?ticket=ST-2382127-IXP7kCZkNrzgrFIW4nwx-ap2)

Упозорио је да ће бити направљена даља штета ако владе наставе да доносе драконске мере.

„Очекујемо додатних 400.000 смртних случајева од маларије и ХИВ-а ове године само на афричком континенту“, нагласио је , додајући да ће „још пола милиона умрети од туберкулозе“.

„Снабдевање храном и лековима више није загарантовано“, наставио је Милер, додајући „Многи програми помоћи Запада нису адекватно финансирани“, такође напомињући да, иако су државе усредсређене на борбу против вируса код куће, он узима огроман данак у земљама које нису опремљене за борбу без туђе помоћи.

Милер је даље упозорио да се „хуманитарне катастрофе“ „стварају на прагу Европе“, док се европске владе концентришу на закључавање и ограничавање кретања људи.

„Европа је одлучила да сопствену економију подржи програмима вредним око два билиона евра. За Африку није планирана додатна подршка. То ће нас сигурно сустићи „, казао је .

Министар је упозорио Европу на масовне миграција у будућности из Африке и других сиромашних крајева планете.

Милерови коментари долазе пет месеци након што је процурила студија из немачког Министарства унутрашњих послова која је открила да би утицај блокада у земљи могао на крају да убије више људи од коронавируса због других озбиљних болести које нису „у приоритету“.Ова анализа је укључила „конзеративну процену да закључавање „уништава најмање седам пута више година људског живота“ него што их спашава.

У Великој Британији је већ било до 10 000 вишка смртних случајева као резултат тога што су тешко болесни људи избегавали болнице због ЦОВИД-19 или нису отказали своје болничко лечење.

Професор Ричард Саливан такође је упозорио да ће у Великој Британији бити више смртних случајева од рака од укупних смртних случајева од коронавируса због ограничења приступа људима прегледима и лечењу као резултат закључавања.

(https://www.theguardian.com/society/2020/may/08/more-people-dying-at-home-during-covid-19-pandemic-uk-analysis)

Његове коментаре поновио је Петер Нилсон, шведски професор интерне медицине и епидемиологије на Лунд универзитету, који је рекао: „Толико је важно схватити да ће смрт ЦОВИД-19 бити далеко мања од смрти изазване друштвеним закључавањем и уништавањем економије“.

Према професору Каролу Сикори, онкологу саветнику за здравствену заштиту, могло би бити 50.000 вишка смртних случајева од рака као резултат обуставе рутинских прегледа током закључавања у Великој Британији.Поред тога, студија објављена у часопису „Лансет“ наводи да „физичко дистанцирање, затварање школа, трговинска ограничења и закључавање држава“ погоршава глобалну неухрањеност деце.

Стручњаци су такође упозорили да ће због неотклоњених инфекција ТБ на глобалном нивоу бити 1,4 милиона смртних случајева због закључавања.

Конзорцијум аналитичара података у Јужној Африци открио је да ће економске последице блокаде земље довести до 29 пута више смртних случајева код људи негп што узрокује коронавирус…

Доктор Себастијан Рушворт Американац који ради у Шведској Хитној помоћи прошле недеље се јавио са погужим есејом „о лекарској досади“.

(https://sebastianrushworth.com/2020/09/19/covid-19-does-sweden-have-herd-immunity/).

У Шведској питају „камо ковид“

…Од августа, када сам написао тај чланак, нисам видео ниједног болесног пацијента више од месец дана. Нагађао сам да је Шведска развила имунитет стада, јер се огроман и непрекидан пад заразе догађао упркос чињеници да Шведска заправо није предузимала озбиљне мере да спречи ширење вируса.

Па, како су се ствари развиле у шест недеља од првог чланка?

…Па, како сада ствари стоје, више од два и по месеца нисам видео ниједног болесног пацијента у Хитној помоћи. Људи су наставили да буду све опуштенији у свом понашању,… На врхунцу пандемије у априлу, виђао сам отприлике упола мање пацијената по смени него обично , вероватно зато што се много људи плашило да иду на хитну из страха да не добију Корону. Сада се број пацијената од осталих тегоба вратио у нормалу.

Ординације су препуне је људи. Можда један од сто јавно носи маску за лице. У Стокхолму се живот вратио у нормалу. Ако погледате насловне стране таблоида, даниманигде нема ни једног помена Ковид. Док ово пишем (19. септембра 2020.), насловне стране два главна таблоида имају велике разлике у вези са артритисом и пензијама. Очигледно су артритис и пензије тренутно узбудљивији од цовид-19 у Шведској.

Упркос овом опуштеном ставу, стопа смртности и даље опада. Када сам написао први чланак, написао сам да је Ковид убио испод 6.000 људи. Колико је људи умрло шест недеља касније? Заправо, још увек имамо мање од 6.000 смртних случајева. У просеку, у Шведској тренутно умире од једне до две особе дневно, а тај број и даље опада.

У болници у којој радим нема ниједне особе која се тренутно лечи од Ковид болести. У ствари, у целом Стокхолму, округу са 2,4 милиона становника, тренутно постоји само 28 људи који се лече од вируса у свим болницама заједно. На врхунцу, у априлу, тај број је био преко 1.000. Ако се 28 људи тренутно налази у болници, од 2,4 милиона колико их живи у Стокхолму, то значи да су шансе да се случај Ковида тако озбиљан да му је потребно болничко лечење тренутно око 1:86.000…

…Шта је са неколико формалних ограничења која су наметнута у рано у време пандемије? Ограничење посета старачким домовима биће укинуто од 1. октобра. Старија деца, узраста од 16 до 19 година, која су се током пролећа бавила учењем на даљину, сада су се вратила у школу, виђајући се лицем у лице и својим учитељима. Дакле, ако Шведска већ има имунитет стада, шта је са другим земљама? Колико су близу имунитета стада? Места која су доживела пуно заражених инфекција, попут Енглеске и Италије, имају криве смртности које су врло сличне шведским, упркос чињеници да су биле у „затвору“. Моје тумачење је да су прекасно ушли у блокаду да би то имало приметан утицај на ширење болести. Ако је то случај, и они су вероватно већ такође развили имунитет стада. Непрекидне нове блокаде у тим земљама ствар би учиниле бизарним…

Фашистичка технократија тражи ковид поданике

…Имамо све мање могућности да зауставимо ову глобалну фашистичку диктатуру. Насилни протест неће успети. Не само да су морално неодбрањиви, већ су и тактички наивни.Насиље је језик насилника. Глобална држава има потпуну доминацију над употребом силе…….У стварности, да бисмо зауставили своје тамничаре, све што треба да урадимо је да масовно одбијемо да се придржавамо њихових мера и то морамо радити отворених очију. Неће бити лако и многи од нас суочиће се са оштром казном тиранина. Међутим, ако се сада не усправимо, осуђујемо будуће генерације на незамисливе нивое ропства и беде-ово пише у есеју о отпору Јана Дејвиса једног од најугледнијих антиратних активиста Велике Британије.Баш као што поручују плутократе из Давоса и он каже:“У овом свом заједно“

(https://in-this-together.com/covid-world-resist/)

Да би нам наметнули ропство апарат који стоји иза свега уложио је милијарде у пропаганду. Фашистичка технократија, која се тренутно гради алармантним темпом, захтева нашу сарадњу. Без ње диктатура биолошке сигурности не може задобити жељени ауторитет.

Наши репрезентативни демократски системи нису оно што су намеравали да изграде наши претходници. Класа паразита их је избушила, замењујући државне органе својим, остављајући само шкољку као химеру да одржи наше заблуде и да верујемо да имамо контролу над власти.

Зато, била би будалаштина да покушамо да користимо њихов систем да би изборили нашу слободу. Систем је дизајниран да нас контролише. Жалбе на њихове судове никада нам неће пружити правду. Привремене, мале победе увек ће бити оборене. Ни глсање нам неће помоћи јер је тешко очекивати спас од још једна њихове марионета.

Сврха репрезентативног демократског гласања је централизација свеукупне моћи у рукама паразитске класе. Овај курс је неумољив и, наставимо у својој изборној глупости, нећемо га мењати…Морамо изградити нешто ново да то заменимо. Очигледно решење је децентрализација сваке моћи према појединцу. Морамо изградити добровољно друштво-каже готово утопистички аутор.

…Без нас, без наше послушности, класа паразита није ништа друго до група неефикасних, безвољних плутократа који седе на гомилама папира, створених ни из чега и који ништа не вреде. Ако се ми не покоримо онда нема ни владара.

…Ми смо ти научници и инжењери, лекари и медицинске сестре; ми смо градитељи и архитекте, механичари и пољопривредници; ми смо војници који убијају и умиру за туђе богаћење, ми смо полицајци који спроводе своја незаконита правила; ми смо људи који граде и раде у својим фабрикама, ми смо канцеларијски службеници и банкарски службеници који управљају њиховим системом, радници у радњама, програмери, писци, уметници, наставници и ми смо људи који кроз наше уверење у свом митском ауторитету, дозвољавају класи паразита да нас контролише.

…Поседујемо сву потребну технологију и ми смо стручњаци. То је наш свет, изнајмљен од наших будућих генерација, а не њихов. Без нас паразитска класа је потпуно неспособна да контролише било кога или било шта.

Морамо стварати, а не уништавати. Морамо ослободити науку, технологију, уметност и знање из њихове окултне контроле. Морамо изградити алтернативне децентрализоване

…Морамо одбити да се повинујемо било којем покушају централизације власти. То можемо учинити одбацивањем концепта ауторитета.

…Нико никада нема право да каже било коме другом шта да ради. Али нити ико икада има право да нанесе било какву штету или губитак другом човеку. Можемо живети у хармонији јер смо способни да се поштујемо подједнако, без резерве. Ми то знамо.

… Морамо се суочити са стварношћу. У новој нормали коју најављују , вођеној „Четвртом индустријском револуцијом“, наша радна снага више није потребна. Предодређени смо само да конзумирамо а потрошњу треба немилосрдно контролисати. Дакле нас.

…Не постоје црнци и белци, нема деснице нити било каквих левичара, нема хомосексуалаца и стрејт играча, нема републиканаца ни демократа, нема конзервативаца… То су само неке од подела на које нам је наметнула класа паразита и њени главни медији, да би нас раздвојили и зауставили да схватимо истину.

Заједно смо у овоме. Сви. Без обзира где живимо или у шта верујемо. Сви смо ми део једне, неприкосновене истине.

Назовите то Бог, Аллах, Јахве, Божански Дух, Универзум, Мајка Земља или Природни закон, постоји једна истина и сви је разумемо. Не наносите штету, не узрокујте губитак, преузмите одговорност за своје поступке и опходите са свима са саосећањем и поштовањем… Стојимо заједно или подељени падамо.

Одолети!

(https://off-guardian.org/2020/09/22/covid-world-resist/)

ИН4С