Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Србија » ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ подржао Демократску фронту у Црној Гори

ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ подржао Демократску фронту у Црној Гори

Избори који ће се одржати ове недеље ће, по свему судећи, бити преломни тренутак у новијој историји Црне Горе. Иако ће на гласачком листићу бити понуђено више опција, сви знамо да, у стварности, грађани Црне Горе имају само два избора. Црној Гори је, са једне стране, понуђена опција лажи и наставка деценијског друштвеног и економског пропадања, као и губитка достојанства, идентитета и светиња, а на другој страни храбро и постојано стоји понуда дуго чекане слободе, части, поштења и напретка, оличена у Демократском фронту.

Стога, Покрет за Бијељину има дужност да позове и замоли сву нашу браћу и сестре Србе у Црној Гори, као и све друге часне и правдољубиве грађане, да у недељу са поносом и без страха гласају за листу Демократског фронта „За будућност Црне Горе“, на којој се налазе имена десетина најбољих кћери и синова Црне Горе, и на чијем је челу један од највећих интелектуалаца Црне Горе проф. др Здравко Кривокапић.

Бијељина, као град побратим Општине Будва, има посебну дужност да подржи и пожели срећу кандидатима Демократског фронта за одборнике у тој општини, које предводи Марко Бато Царевић. Молимо грађане Будве да не забораве поштење и доброту коју је, још увијек легални и легитимни, предсједник будванске општине Бато Царевић показао кроз свој рад, и да осуде оне који су, када су им се све куповине одборника прљавим новцем показале као недовољне, безумним насиљем отели управу из руку овог моралног горостаса. Постојаност, достојанство и непоколебљивост у борби за слободу и правду, које је Марко Царевић показао чак и када је заједно са својим народом пребијан и понижаван, обасјавају његову људску величину и већ сада му дају славу и поштовање широм Српства.

Црна Горо, у недељу је дан када ћеш се вратити на пут славних предака, пут части и слободе, и када ћеш одбранити образ и светиње!

Дешавања у Бијељини
Извор: десавањаубијељини.цом