Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Србија » Корона отмичари још формирају откуп

Корона отмичари још формирају откуп

Пише: Драган Вујичић

Чувени Тедрос, доктор који то није а по занимању шеф Светске здравствене организације на последњем брифинга за штампу у петак 21. августа рекао је: ”Надамо да ћемо завршити ову пандемију за мање од две године, посебно ако – удружимо напоре.“

Шеф СЗО за здравствене ванредне ситуације, др Мајкл Риан, додао је да КОВИД-19 показује агресивнији и мање предвидљив исход у односу на грип из 1918. Mark Валпорт Британски академик и саветник Министара за здравље упозорио је да би коронавирус могао бити са нама „заувек“, чак и ако се вакцине брзо развију.

„Ово неће бити болест попут богиња која би се вакцинисањем могла искоренити. Ово је вирус који ће заувијек бити с нама у овом или другом облику“, рекао је професор Марк Валпорт.

Упитан да ли се ипак слаже са Тедросом да је разуман рок две године”ако радимо сви заједно”Валпорт је указао да ће борба против вируса зависити од успешне вакцине, али да масовна производња вакцине неће бити последњи корак ка борби против вируса…Чак и када се прими вакцина,према Валпорту није јасно да ли ће вакцина пружити трајну заштиту.

„Готово је сигурно да ће бити потребна поновљена вакцинација, тако да ће људима, требати ре-вакцинација у редовним интервалима“, рекао је.

Корона вакцинација „на траци“

Отмичари планете дакле још не саопштавају цену откупа човчанству. Мало ће бити једна вакцина,како је то раније речено и у Америчком центру за јавно здравље када је пре две недеље објашњавано да је тамошњна агенција за храну и лекова вољна да прихвати и турбо цепиво која штити са 30 до 50 одсто ефикасности.Иста та прича стиже и из Кине где и њихови медији најављују ”констатне” вакцинације јер релултат од 50 одсто за КанСино вакцину чије је испитивање одобрено у овој земљи потпуно је задовољовајући и за ЦЦДЕ ( Кинески центар за процену лекова) .

Вакцине против Ковид-19 морају имати стопу ефикасности од 50% и обезбедити имунитет најмање шест месеци ако ће им бити одобрено за употребу у Кини, саопштио је државни регулатор за лекове.

Нови светски а кинески стандард који ”задовољава” размотра и одобрење за хитну употребу вакцина које још нису завршиле све фазе клиничких испитивања!!

Није све тако црно.

Завршене су статистике смртности од марта до краја јула у САД и врло су јасне.

  • 0,011% америчке популације млађе од 65 година умрло је од КОВИД-а
  • 0,005% америчке популације млађе од 55 година умрло је од КОВИД-а
  • 0,0009% америчке популације млађе од 35 година умрло је од КОВИД-а
  • 0,0002% америчке популације млађе од 25 година умрло је од КОВИД-а
  • 0,00008% америчке популације млађе од 15 година умрло је од ЦОВИД-а

А што се тиче људи са највише ризика?

  • 0,23% америчке популације старије од 65 година умрло је од КОВИД-а.

Чиме ли се дрогирају ковидиоти?

Статистика преко океана и поред свог ”дувања”, поставља питање Тедросу, др Риану и др Марк Валпорту:

Чиме се ви људи дрогирате? Или, где уопште живите?

Ако живе у Колораду могло би им се ”прогледати” кроз прсте.Како јављају тамошњи медији у овој држави како би се обезедило ”сигурно дрогирање” збоГ коорне уведени су бесконтактни аутомати за испоруку марихуане. Компанија ”Ани” “ дизајнирала је апарат за продају траве који вам за разлику од дилера не може увалити и Корону.

Будалаштина није комплетна без Орегона где се очекује доношење државног закона о декриминализацији поседовања баш свих врста наркотика ”како би народ лакше прегурао заразу”.

Уз мишљења која се широм земље намеће о хитној реформи кривичног правосуђа, законодавци Орегона оцењују да нема бољег времена од садашњег да донесе преко потребно преиспитивање закона ”који криминализирају сиромаштво и друштвене болести попут употребе дрога”!?

Овог новембра бирачи у Орегону имаће прилику да декриминализују поседовање свих дрога на ниском нивоу. Према предложеној измени Члана 110 Закона о лечењу и опоравку од зависности од дрога, поседовање илегалних супстанци на ниском нивоу биће третирано као благ прекшај кажњив максимално 100 УСД или здравственом проценом прекршиоца.

У Орегону кажу још да је Закон добробити за све заједнице . Тако да би црнце хапсили 93,7 посто мање Азијате 82,9 посто , 86,5 латиноамериканце, 94,2 Индијанце и 91,1 за белце-наркомане…

”Нова реалност” наставља да терорише све америчке мегаполисе.”

Штадкомендант” Њујорка који пола недеље моли фирме да се врате и наставе да послују у ”Великој јабуци” другу половину седмице упражњава пишући Указе који спречавају и помисао повратак у нормално. Управо је забранио плесање у баровима и ресторанима у Њујорку, чак ни на свадбеним пријемима.

Да би контролисао ширење коронавируса гувренер Ендру Комо је посебно забранио пикадо, базен, кукуруз, караоке и егзотичне плесове. Укинуте су Стенд ап комедије у баровима мада је дозвољено да музика уживо свира на тротоару испред локала ако овај има отворене тенде и ако не смета саобраћају.

Већ пар недеља у црквама Њујорка су дозвољене црквене службе али без певања.

Колико добро иде Њујорку сведочи прича Њујорк поста из Квинса о уредном снабдевању храном људи које је лажна пандемија сурвала у блато. Грађани су дисциплиновани хране има засад за све-гласи тужна реченица из репортаже.

У јавној кухињи Квинса 1000 породица узима сваки дан оброк а опсужује их чак 10.000 волонтера.

Исте и још горе су приче из ЛА, Сан Франциска,Чикага… градова које су људи једноставно напустили. Мање због вируса више због мера локалних Коронаштумберфирера.

Ускоро следе и егзодуси из целих држава које намеравају да донесу ”независне” Законе о обавезној вакцинацији којој се против огромних 42 Американаца.

Универзитетски корона гулаг

Државни комесар за здравство Вирџиније др Норман Оливер изјавио је за ”8Невс” да планира да донесе посебан Закон о обавезно вакцинацији против коронавируса пошто је са 30 или 50 одсто ефикасности одобре Савезне власти.

Тврди да закон Вирџинија даје Поверенику за здравље овлашћење да одмах изврши имунизацију током јавноздравствене кризе ако је вакцина доступна. Нада се да ће то бити већ 2021. године.

Није свеједно ни студентима. Појединим факулетима школска 2012-2021 може бити последња коју су уписали.

Факултет у Мичигену за нову школску годину увео је правила Конц логора . Албио колеџа је прва висока школа у земљи која ће надгледати све контакте студената. Болесни пројекат се зове ”балон” а сви студенти су према њему -балончићи”.

Апликација на мобилном студентском телефону бележи сваки контакт и дистанцу између вискокошколаца а пре почетка године од уписаних се тражило да потпишу пристанак. „Балон КОВИД-а“ у кампусу тражи од ученика да остану у кругу од 4,5 километара током целог семестра. Ако студент напусти кампус, апликација ће обавестити администрацију и студент би могао бити привремено суспендован.

А Харвард универзитет, они су потпуно затворили кампусе, док ће систем Универзитета у Калифорнији пружити избор хибридних опција студирања .Остале школе, попут Универзитета у Бостону, настављају лично учење са маскама и смерницама за социјално дистанцирање поред додатака за виртуелно учење за оне који се не осећају угодно .

Ц.Џ Хопкинс, одлични амерички драмски писац на свом сајту резимира.

…Видите, такозвана „Нова нормала“ (тј. Нова идеолошка нарација коју Глобокап управо промовише) заправо уопште није тако нова … или, у реду, део је патологизације , али у основи, то је само обичан стари тоталитаризам. То није тоталитаризам државе, јер нашим светом не владају националне државе. Њиме влада глобални капитализам. Тренутно се подсећамо на ту чињеницу … и показује нам се шта се дешава ако почнемо да је заборављамо….

Корона свету је добро – биће горе

…У случају да нисте приметили, сада живимо под тиранијом, а наредних неколико година, захваљујући неупитном зомбијском подношењу маса, биће само горе.

Стару пословицу: Никад не допусти да добра криза пропадне “ они су на власти су прихватили са одушевљењем. Деценијама су су се у нашим релативно слободним друштвима морали задовољавати економском пљачком – одобравајући себи надуване плате и бонусе и акције и позиције итд., Али овај њихов штићеник, вирус, пружио им је прилику да управљају оним за чим деспоти жуде а то је сирова, необуздана моћ над људима – и што је више имају срећнији су.

 

…. Превара им је понудила прилику да примене тоталитарни режим и то не само у једној земљи или само једној географској регији, већ у целом свету, и то ће имати једну изразиту предност у односу на све претходне тоталитарне режиме!

Неће бити никога ко ће се узвратити!

Спектри могућности обичних грађана да то спрече се сужавају сваки дан.Ако се настави тренутна апатија, равнодушност и конформистичка глупост маса, како се чини, онда ће се судбина човечанства запечати. Биће заробљени у глобалном гулагу.

…Постоје три кључна плана која ће Нови светски поредак искористити да наметну своје планске драконске тоталитарне матрице свим народима :безготовинско друштво, присилно вакцинисање и ношење маски и ти планови одлично им иду

Четири главна разлога су због којих ”наши отмичари” желе да имплементирају безготовинско друштво:

  • Да банке могу да надгледају и најмању трансакцију.
  • Да нико не може да купи или прода без контроле државе тако да морају да плате и пореза.
  • Да спрече власника банковних рачуна да повуку готовину и евентуално покрену своје пословање сами у банкама .
  • Да банке наметну негативне камате, што је пристојан начин да пљачкају вашу уштеђевину.

Дакле, безготовинско друштво значи да банке имају апсолутну финансијску моћ над вама и вашим животом.

…Разлог за наметање драконских ограничења популацији је да се већина без роптања присили на вакцинацију. Потврда о вакцинацији биће представљена као пасош ка релативно нормалном животу. У почетку ће то бити добровољно, а принуда ће радити са осталима.Мењаће став када схвате да не могу да путују авионом, једу у ресторанима без личног сертификата . На крају, они који се буду опирали ће остати мањина и биће подвргнути екстремнијим присилним мерама…

….Маска је врховни симбол тријумфа воље ”елита” над масом становништва. Богата је симболизмом. (За почетак то не функционише, јер су честице вируса толико мале да иду кроз њих). Сврха маске је да покаже да превладава гвоздена воља државе – она је истовремено симбол усаглашености, симбол покорности, негација појединачне личности, јер људи не могу видети ваше лице , и што је најбоље од свега, ометају нормално дисање, оштећује ваш имуни систем и чини вас подложнијим вирусима .Људи који мисле да о се боре са овим лудостима, временом ће се наћи под све већим нападом већине, аи већ се излажу новчаним казнама. .

Све ово заједно је потпуни фронтални напад на основу људских права грађана. Безготовинско друштво чини грађане аутоматским жртвама корисника – банке, присилна вакцинација чине их жртвама рекета Биг Фарме и стављаих у смртну опасност од програма лудих еугеничара, а маска је напад на једно од најосновнијих људских права свих – способност да слободно дише.

Гангстери који стоје иза ове замршене и свеобухватне завере -тек почињу!

 

ИН4С