Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Свет » Авганистанац, мигрант осуђен за силовање и убиство

Авганистанац, мигрант осуђен за силовање и убиство

Један мигрант осуђен је данас у Немачкој на доживотну казну затвора због силовања и убиства 19-годишње студенткиње медицине, у случају који је додатно подстакао дебату о имиграционим правилима те земље.

Суд у Фрајбургу донео је одлуку да због претње коју представља, Хусеин К. треба да остане доживотно у затвору, преноси АП, позивајући се на немачку агенцију Дпа.

Агенција Франс прес пише да је Хусеин Кавари, непознатог годишта и порекла, признао да је напао студенткињу медицине Марију Ладенбургер 19. октобра 2016. у Фрајбургу, у близини границе са Француском.

Хусеин Кавари је пред судијом рекао да је у октобру 2016. повукао Марију Ладенбургер са њеног бицикла, силовао је и бацио у реку без свести, где се утопила.

Он је у Немачку стигао 2015. године без докумената и тврди да је из Авганистана, а да је у време када је починио злочин имао 18. година. У извештају стручњака и изјавама сведока наведено да је тада имао 22. године.

Дојче веле наводи да је тај мигрант претходно био осуђен због напада на једну жену у Грчкој, али да је пуштен раније из затвора.

Бета