Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Лепа Брена одржала спектакуларан концерт у Суботици
Foto: novosti.rs

Лепа Брена одржала спектакуларан концерт у Суботици

Наступ отворен песмом „Срећна жена“ са најновијег албума

novosti.rs

„Бреноманија“ у Србији је почела и то спектакуларним концертом у Хали спортова у Суботици, где је пред више од четири хиљаде људи, Лепа Брена отворила је велику светску турнеју.

Намерно или не, Суботица је можда и најадекватније место за почетак турнеје „Зар је важно да л` се пева или пјева“, јер је то град где заиста то није важно и где се сви језици стапају у један.

Суботички храм спорта био је тесан да прими све оне који су желели да уживају у непролазним хитовима, али и песмама са најновијег албума једне од највећих звезда на Балкану.

Добродошли Суботичани и сви остали на концерт и почетак турнеје „Зар је важно да л` се пева или пјева“, вечерас је вече љубави и тако ћемо га провести – поздравила је Брена препуну дворану и запевала најновији хит „Срећна жена“.

Брена је у Суботици наступила после дужег времена, а судећи по реакцијама, публика се итекако ужелела њених песама. Да би их чули публика је дошла не само из Суботице, него из свих околних места, Новог Сада, Црне Горе, а ту су била и два пуна аутобуса из Румуније.

Од првог до последњег такта публика је више од два сата певала хитове „Као нова“, „Град“, „Бели се, бели мој бели бисеру“, „Реците му да га волим“, „Маче моје“, „Два дана не могу да га не видим“, „Ти си мој грех“, „Робиња“, „Чик погоди“, „Шеик“… Као што приличи краљици наше фолк музике, ни овога пута није изостао спектакл. На сцени су се смењивали играчи, трбушне плесачице и незаобилазни Шеки.