Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Друштво » Економија » Лидл Србија – нових 1.000 радних места

Лидл Србија – нових 1.000 радних места

Компанија Лидл Србија најавила је да ће сутра расписати конкурс за запошљавање више од 1.000 продаваца у великом броју градова у Србији.

Та компанија отвориће ове године истовремено измедју 10 и 20 продавница, а конкурс је отворен за радна места у Београду, Бору, Инђији, Лесковцу, Нишу, Новом Саду, Јагодини, Кикинди, Крагујевцу, Крушевцу, Панчеву, Смедереву, Сомбору, Суботици, Шапцу, Ужицу, Вршцу и Зрењанину.

Поред Београда, где се планира запошљавање око 300 људи, Лидл ће у сваком од тих градова запослити више од 40 продаваца.

Продавци у Лидлу, како је саопштено, имаће петодневну радну недељу, а електронска евиденција радног времена омогућава плаћање прековременог рада по систему „сваки минут се плаћа“. Запослени ће имати могућност професионалног развоја и напретка.

„Расписивањем овог конкурса започињемо највећи, али не и последњи талас запошљавања у Србији. Наш циљ је да купцима широм Србије понудимо најбољи однос цене и квалитета по коме је Лидл препознат у свету, па ћемо, у складу са ширењем мреже и потребама пословања, наставити са запошљавањем“, казала је руководилац корпоративних комуникација Лидла Србија Мартина Петровић.

Заинтересовани кандидати за рад у Лидлу могу се пријавити путем сајта karijera.lidl.rs

Бета