Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Почели Дани пива у Зрењанину
morguefile.com

Почели Дани пива у Зрењанину

пиво пивара алкохол пице моргуефиле цом јпг
morguefile.com

Ватрометом, здравицом прослављеног одбојкаша Вање Грбића и концертима групе „Легенде“ и гитаристе Влатка Стефановског, почели су 32. Дани пива у Зрењанину.

Више од 7.000 посетилаца из Зрењанина и Србије присуствовало је синоћ отварању традиционалне манифестације на Житном тргу.

Након пивске здравице глумца Првослава Заковског и обраћања градоначелника Чедомира Јањића, част да отвори 32. „Дане пива“ припала је некадашњем одбојкашком репрезентативцу Вањи Грбићу.

Док су присутни уживали у раскошном ватромету, ансамбл „Легенде“ је на бини низао хитове које је публика хорски певала.

„Не веруј“, „Моја си“, „Не питај“, „Несаница“ направиле су одличан увод у наступ маестралног Влатка Стефановског.

Најбољи балкански гитариста је одушевио публику вешто комбинујући традиционалне песме „Македонско девојче“ и „Јовано Јованке“ са „Чувам ноћ од будних“, „Као какао“, „Чукни во дрво“ и „Мамурни људи“.

Нису изостале ни гитарске бравуре Стефановског, док је перфектна ритам секција одлично пратила овог харизматичног музичара.

Хитом „Учи ме мајко, карај ме“, Влатко Стефановски Трио опростио се од зрењанинске публике, која их је овацијама и аплаузом испратила.

Манифестација „Дани пива“ трајаће до 3.септембра, а организатори очекују више од 300.000 посетилаца на концертима бендова „Бијело дугме“, „Ван Гогх“, Николе и Маринка Роквића и Зрењанинске филхармоније.

tanjug.rs