Почетак » Вести » Српска лига: Гашићу доста је клечања, шаљи војску на Косово!

Српска лига: Гашићу доста је клечања, шаљи војску на Косово!

Српска лига најоштрије осуђује ноћашње нападе на српско становништво широм Космета.
Носиоцима власти у Србији, а пре свих, министру Војске Гашићу и премијеру Вучићу, Српска лига поручује  да је време да прекину са праксом  клечања на коју су навикли и да почну одговорно да воде земљу.

– Време је да власт промени свој однос према шиптарским терористима и међународним лицемерима и да покуша да се понаша чврсто и  достојанствено, уместо да своју моћ демонстрира  осионим понашањем  према народу, медијима, политичким противницима које хапси, ислеђује, кажњава и позива на клечање.- наводи се у саопштењу Српске лиге.

– Немате право да од народа очекујете да пред вама клечи. Нити вас је народ изабрао да као његови представници клечите пред западним моћницима већ да му обезбедите достојанствен живот.- додаје се у овом саопштењу.

 

2 162204205556658d0d0da5d305773017_v4_big

– Позивамо власт да покажу минимум патриотизма у борби за српске интересе и да омогући повратак српских оружаних снага у окупрану нам покрајину. Подсећамо да по резолуцији 1244 Србија има сво право на слање 1000 припадника војске и полиције на Космет. Време је да власт у томе истраје јер само припадници наших оружаних снага могу сачувати животе и имовину наших сунардника од шиптарских терориста.- наглашава се у саопштењу Српске лиге.

– Млаке изјаве након синоћних терористичких напада које позивају на мир и суздржаност нису начин борбе, јер исти они са којима данас званични Београд преговара у Бриселу су из терористичких униформи ушли у преговарачка одела. Такав приступ нас је и одвео у бриселски преговарачки ћорсокак.- закључује Српска лига.