Почетак » Вести » Друштво » Сексуални манијак слао деци језиве поруке и маскирао се у кловна да би их додиривао

Сексуални манијак слао деци језиве поруке и маскирао се у кловна да би их додиривао

pedofilija-650x365

Перица М. (44) ухапшен је у Београду због сумње да је сексуално узнемиравао децу позивима и порукама с мобилног телефона.

Међу жртвама манијака, који је послао малолетницима чак 4.000 порука, нашао се велики број дечака и девојчица старих од девет до 12 година. Случај је откривен након што се деветогодишња девојчица из Београда пожалила оцу да се нашла на мети педофила, након чега је он позвао полицију.

Увидом у листинг телефона Перице М. откривено је да је број жртава много већи. Како преноси Курир, он је на саслушању рекао да је деци слао поруке јер су га садржаји СМС палили, након чега се самозадовољавао?!

Александар Н. (40), отац једне од жртава манијака, каже да је пре десетак дана инспектор позвао његову ћерку Н. Н. (12), а потом тражио да се чује с неким старијим.

– Јавио сам се на телефон и тад ми је речено да је број мог детета нађен у телефону тог манијака. Ћерка се плашила да нам све каже, било је срамота – прича Александар.

Н. Н. се пожалила мајци почетком септембра да је зове Звездана (16) из Новог Сада.

– Зазвонио јој је мобилни и тада ми је рекла да је звала девојка која се представља као лезбијка. Јавила сам се и замолила ту особу да више не зове моју ћерку. Нисам знала да сам причала с мушкарцем, променио је глас и звучао као девојчица. Ћерка ми се више није жалила – каже мајка Данијела Н. (38).

Манијак је Н. Н. слао поруке с два броја телефона, а чак јој је претио и силовањем.

– Слао јој је све и свашта: „У чему спаваш, какав ти је доњи веш, даћу ти 100 евра да ти лижем п……, гурао бих ти парфем у г…, дођи да ми урадиш еротску масажу“, и свакакве бљувотине. Одузели смо јој телефон, а он је наставио да пише. Рекао је да ће ми силовати ћерку, да ће је наћи у школи. Ноћима нисмо спавали – каже мајка Данијела Н.

Манијак је, представљајући се као женско, у близини школа остављао огласе, у којима је позивао дечаке да му се јаве.

– Претресом стана код њега су нађени одело Деда Мраза и кловна, па постоји могућност да је и на тај начин користио прилику да додирује децу – каже мајка Данијела Н.

Педофил је живео у Крњачи, а приведен је на Карабурми. Након саслушања одређен му је притвор.

Телеграф