Почетак » Вести » Kрвави сукоб у Петроварадину обавијен мистеријом: ЉУБАВНА ВЕЗА ИЛИ ДУГОВИ?

Kрвави сукоб у Петроварадину обавијен мистеријом: ЉУБАВНА ВЕЗА ИЛИ ДУГОВИ?

700130_hro-ns1_f

Јасмина Драгосавац Јовановић (53) из Петроварадина ранила је с два метка у ноге подстанара Лазара Јовановића (42) из Вршца.
Kрвави обрачун станодавке и подстанара одиграо се у кући у којој су становали у Петроварадину у понедељак око поднева, а Јасмина је у подстанара пуцала три пута и погодила га једном у леву и једном у десну бутину.
Након краће свађе, она је извадила пиштољ, који је како је испричала у полицији, наследила од покојног ујака и израњавала свог подстанара. Њу су полицајци затекли у кући и нашли ЦЗ 7,65, који је држала без дозволе.
– Јовановићи су имали нерашћишћене рачуне. Она је тврдила да јој Лазар дугује паре, док је он полицији испричао да су били у вези – каже извор „Блица“ у полицији.
Kомшије из мирног краја у Петроварадину кажу да су Јовановићи деловали као пар, али да нису увек били заједно, као и да нису личили на класичне брачне партнере.
– Већ дуже време живе заједно, сигурно више од три године. Било је ту и свађа, цике и дреке, али досад није било пуцњаве – каже један од комшија.
Он додаје да је комшилук знао да Јовановићева пије, али не могу да поверују да је била спремна да пуца у било кога.
Kако сазнајемо, Лазар није у животној опасности и тренутно је на лечењу у Kлиничком центру Војводине. Против Јасмине је поднета кривична пријава.
Објавили оглас да траже новог киријаша
На прозорима куће у којој је Јовановић рањен само дан након инцидента истакнут је оглас да се тражи нови подстанар. “Издаје се кућа подстанару, подстанарки или поштеној породици”, пише на прозору. На број телефона за издавање ипак се нико није јављао.
Блиц