Почетак » Вести » Друштво » Економија » „Миле против транзиције“ изгубио битку са транзицијом!

„Миле против транзиције“ изгубио битку са транзицијом!

20151201101638_339611Милена, кћерка прослављеног глумца Зорана Цвијановића, и поред свих финансијских проблема у које је запао њен отац, одлучила је да упише престижни Беркли универзитет у Бостону.

Наиме, она је уз помоћ стипендије покрила део школарине, а у помоћ су јој притекли и родитељи. Међутим, како би наредне године уписала студије недостаје јој још новца који покушава да прикупи, преносе српски медији.

Зоранова кћерка је отворила фонд на сајту специјализованом за ову намену, и за 30 дана колико он постоји успела је да прикупи 800 долара. Међу првима који су донирали симболичну суму за Миленино школовање биле је половина Ватерполо репрезентације Србије: Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Стефан Митровић, Живко Гоцић и Милан Алексић. Ипак, први на списку се нашао Зоран Цвијановић који је уплатио 50 долара.

Милени недостаје још 7.000 долара како би стигла до свог циља. И поред очевих финансијских проблема у које је запао и због којих је и стан изгубио, она не жели да одустане од свог сна.

Глумчева старија кћерка је завршила одсек за клавир у школи „Јосиф Маринковић“, у марту је положила пријемни на Берклију, а уз помоћ стипендије је успела да покрије мањи део трошкова.

Kако извор близак глумцу каже, Зоран је употребио сав свој глумачки кредибилитет и куцао на сва врата како би успео да испуни фонд за школовање своје кћерке.

У пословном бродолому који је доживео изгубљен је и новац за Миленино школовање, а желео је да кћерки надокнади оно што се иначе у породици Цвијановић подразумевало.
Независне