Почетак » Вести » Медији: Кривична пријава против Родића?

Медији: Кривична пријава против Родића?

kurir_660x330

Надлежни органи ће наредних дана највероватније поднети кривичну пријаву против власника „Курира“ Александра Родића и осталих који су учествовали у монтирању лажне афере у којој су изнели тешке оптужбе на рачун премијера Александра Вучића, сазнају данашње „Вечерње новости“.

Према информацијама тог листа, политичко-медијски скандал који данима потреса државу, добиће тако епилог пред правосудним органима, а Родић је у понедељак у својству грађанина саслушан у полицији, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, али због навода из сопствене кривичне пријаве против бизнисмена Мирослава Богићевића.

„Новости“ такође пишу да је, кад је обелодањена афера, Александар Корниц, бивши руководилац у „Куриру“, дао изјаву полицији којом практично мења исказ из своје кривичне пријаве против премијера Вучића, његовог брата Андреја, власник „Информера“ Драгана Вучићевића и директора тог листа Дамира Драгића.

Он је, наиме, полицији рекао да се више не сећа многих детаља. Иако је раније тврдио да му се премијер обраћао, сада је рекао да се није обраћао њему, већ неком од саговорника.

„Можда је то моја имагинација“, рекао је Корниц полицији.

На конкретно питање полиције, Корниц је навео и да никада није имао личну комуникацију са Вучићем, пишу „Вечерње новости“.

Танјуг