Почетак » Вести » Свет » Српкиња рањена у Паризу изашла из коме

Српкиња рањена у Паризу изашла из коме

pariz

Љиљана Атанасковић Павловић, која је тешко повређена у терористичком нападу у Паризу, изашла је из коме, рекла је њена ћерка Тамара Ђорђевић.

„Пријатељица нам је јавила да је моја мајка отворила очи, али још није проговорила, и лекари у париској болници Салпетријер чине све да би јој се здравствено стање побољшало“, рекла је Ђорђевићева.

Она је додала да је Љиљана Атанасковић Павловић имала низ операција на глави, плућима, руци, као и да је из њеног тела извађено више гелера.

„С обзиром на то да смо више од две недеље у неизвесности да ли ће мама преживети, ова вест је обрадовала целу нашу породицу. Надамо се да ће се мамино стање побољшавати из дана у дан“, казала је Љиљанина кћи.

Љиљана Атансаковић Павловић је била најтеже повређена од српских држављана који су се 13. мновембра увече током терористичког напада затекли код стадиона Француска у Паризу, и једина о чијој се судбини није знало ништа, јер у тренутку напада није имала код себе лична документа.

После тродневне потраге, она је пронађена у болници Салпетријер у којој је била хоспитализована.

Повређена је у петак 13. новембра са својим супругом Ацом Павловићем, такође тешко повређеним, продавала навијачке реквизите у непосредној близини клуба Батаклан.

Тамара Ђорђевић наводи да је Ацо, чије се стање поправља, амбулантним колима из болнице у којој је и даље хоспитализован, дошао у болницу Салпетријер како би обишао супругу.

Бета