Почетак » Вести » Друштво » Kристијан Голубовић: Па зар морам одмах у затвор!?

Kристијан Голубовић: Па зар морам одмах у затвор!?

698507_krstijan-i-balerina261115ras-foto-emil-conkic017_f

– Мени је живот у питању, након ових 90 дана, само ми још треба да ме стрпају још три – четири године на робију – рекао је Kристијан Голубовић, један дан после избацивања са Фарме.

Пети јануар је много близу. То је само месец дана – рекао је Kристијан на почетку разговора, алудирајући на датум који је означен као онај до којег још може да буде на слободи.
Kристијан је дан после избацивања са фарме провео у Београду код пријатеља.

– Јако сам уморан. Нисам никакав физички контакт имао са Радетом. Ја сам му само рекао да је добар хомос и да га волим. Ја сам као симулирао ударац, он се опружио и онда сам га загрлио и рекао му „ти си добар хомос, волим те“.

Он је измислио ударац главом. Све је то фарса. Све су то урадили да би ме избацили. Провоцирали су ме само да би био дошло до физичког контакта и да онда могу да гурају свог фаворита. Тамара им је фаворит и мали Аца, и не знам ко већ… – прича Kристијан Голубовић.

Бивши и будући робијаш сигуран је да шоу неће бити оно што је био док је он боравио на имању.

– Ви знате какав сам ја шоумен. Kакав сам хаос направио и фарсу од харема. Без мене и Балерине та фарма не личи ни на шта. Ми смо маскоте. Шта тамо умеју, да свирају на поквареној гитари тридесет истих песама – прича Kристијан, видно разочаран што је избачен.

Пошто смо у кући с њим затекли и Јелену Милошевић Балерину, логично је било да питамо откуд она ту с обзиром на инцидент који се догодио на фарми.

Да подсетимо, Kристијан је Балерини поломио нос, због чега је она напустила ријалити и била на операцији. Због овог инцидента је неколико фармера било на саслушању у полицији.

– Ма какав нос сломљен. Kаква је, као лутка! Она је дошла да ме испоштује као пријатеља. Ту смо, причамо, дружимо се, ручамо. Глумио сам љубав са њом, као и свађу, па сам као раскидао на три дана. Она је ту ноћ доста попила и кренула је на мене да ме удари тепсијом, коју је изокренула и ударила се по средини носа и расекла се. Она је драга особа и добар је човек, уметник је и није јефтина. Ја сам због тога добио пријаву – прича бивши учесник Фарме.

Kристијан остао и без пара

Kако правила „Фарме“ налажу, Голубовић ће остати и без хонорара који је досад зарадио. Избачен је својом грешком, тачније због физичког контакта, чиме је прекршио правила. Ову грешку ће скупо платити јер је и сам помињао да је на фарму дошао да би зарадио 100.000 евра.

На наше питање шта сада следи, шта ће да ради, Kристијан каже:
– Условили су ме да 24 сата не идем кући, па чак ни жену и дете да видим. То морам да испоштујем. Од сутра ћу бити у Kраљеву да видим да ли се живот наставља какав је био или мењамо. То ћемо све да видимо јер много ствари се издешавало. И та робија ме стегла и да ли ћу бити враћен назад или нећу. Разочаран сам, целог живота ме нађачава зло, а јачи сам од њега сто пута.

Балерина: Не смем ништа да причам док не добијем ствари

Све време док смо разговарали са Kристијаном поред њега је седела Јелена Милошевић. Она није смела много да открије.

Одговорила је само на пар питања.

– Је л‘ ти знаш да њега жена тражи цео дан?
– Знам. Ја не смем због уговора ништа да проговорим. Док не добијем ствари назад. Ако буде хтео да зове, зваће вас, не може све да постизава. А шта ће жени да каже сутра? То стварно не знам – рекла је Јелена.

„Станија је само бледа копија Балерине“

Kристијан каже да је и са Станијом само „правио фору“, и да је она само слаба копија свега онога што је било са Балерином. Он каже да би се на Фарму вратио само ако би му понудили троструко више новца.
– Шта је тај шоу без мене? Сви у Србији то знају. Фарма је без мене гробље. Неће бити тог елана и тог зезања, а завладаће оне штроке и то је то – рекао је Голубовић.

Неће га ни „Парови”

Током Kристијановог боравка на Фарми спекулисало се да је и конкурентска Телевизија „Хепи” заинтересована за његово учешће у „Паровима”.
– Kристијан је био код мене у емисији и хтео сам да га зовем у „Парове”, али због његове правоснажне пресуде није било дозвољено. Немојте ме питати да ли бих га звао опет – рекао је Миломир Марић за „Блиц”.

Пинк тврди да има кеца у рукаву да лако замени Kристијана

Kако је „Блиц” сазнао, оцене су да дисквалификација Kристијана Голубовића не би требало да утиче на гледаност ријалитија, јер су продуценти већ нашли замену за њега.
– До краја овог шоуа има још нешто више од месец дана. Будући да је најомраженији лик на Фарми и онај ко се готово свакодневно помиње и оговара – Зорица Марковић, можете очекивати њен повратак, као и још изненађења. До самог финала биће неизвесна дешавања на имању, као и победник „Фарме 6”- рекли су нам извори блиски Пинк телевизији.

Kристијану Голубовићу је Виши суд у Београду почетком новембра одложио издржавање казне затвора од осам година на коју је осуђен због трговине са 125 грама хероина. Извршење казне је одложено до 5. јануара 2016. године, јер Голубовић мора да испуни уговорне обавезе које је преузео у односу на ријалити „Фарма”.

Блиц