Почетак » Вести » Свет » ЦЕО СВЕТ ТРЕБА ДА ЗНА: Кип слободе нема никакве везе са слободом, ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА!
afternoon capture of new york midtown

ЦЕО СВЕТ ТРЕБА ДА ЗНА: Кип слободе нема никакве везе са слободом, ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА!

afternoon capture of new york midtown
afternoon capture of new york midtown

Кип на обали Сене у Паризу, као и Кип слободе у Њујорку, представља богињу Семирамиду с венцем од сунца и бакљом која не симболизује никакву слободу већ ропство које успоставља “просветљена” сотонистичка елита.

Статуа је симбол бабилонског братства. Сунчеви зраци су симбол сунца из бабилонских времена. Данашњи “кипови слободе” су презентација древне краљице Семирамиде са сунцем изнад главе.

Семирамида је, са својим супругом Нимродом, оснивач Бабилона. Нимрод је окрутно владао територијом Сумера, Акада, Бабилона и Асирије. Они су од античких времена до данас главна божанства масонима и осталим тајним, елитистичким друштвима. Семирамида је често звана и “краљица Раја” (Реа), девица-мајка, Мy Ладy (латински Меа Домина-Мадона).

Нимрод је представљан као Бог, Отац, Дракон, Ђаво. Аутор “кипа слободе” је француски масон Фредерик-Аугусте Бартолди. Кип је посвећен 28. октобра 1886. године.

Церемонијом је председавао Гровер Кливиленд, један од ретких америчких председника који није био масон, а верски обред водио масон Хенри Потер, епископални бискуп њујоршки. Пригодним говором, скупу се обратио масон Чонси М. Депју, амерички сенатор.

Кип слободе у Њујорку поклон је француских масона.

Вечни пламен, којег често срећемо на гробовима познатих, представља елитистички симбол. Када су убили Кенедија, запалили су пламен који и данас гори на гробљу у Арлингтону.

Две мале “статуе слободе” држе вечну ватру испред тунела Понт де Л’Алма, на месту где је принцеза Дјана “доживјела саобраћајну несрећу”, а заправо је убијена.

Интермагазин