Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Србија » УСТАШКО ДИВЉАЊЕ ЉУБИТЕЉА NDH У СРЕД БЕОГРАДА
feelbelgrade.com

УСТАШКО ДИВЉАЊЕ ЉУБИТЕЉА NDH У СРЕД БЕОГРАДА

Црногорац Ненад Савић који живи и ради у Србији напао је Србе из Црне Горе најбруталније вријеђајући блаженопочившег Митрополита Амфилохија, нову власт у Црној Гори и предсједника Србије, истичући како му није јасно да неко ко је из Црне Горе може бити Србин.

Почетком новембра у локалу у пријестоници Србије, четрдесетосмогодишњи Ненад Савић, родом из Мојковца напао је три лица због како сазнајемо тога што су Срби из Црне Горе.

Овим се пракса напада на српски народ који потиче из Црне Горе (а који је претрпио страховиту тортуру и системску дискриминацију од стране одлазећег режима) пренијела на територију Србије, гдје управо појединци који се изјашњавају као национални Црногорци а живе на рачун Србије – најбруталније пљују најистакнутије Србе и српске представнике власти само зато што су – Срби.

Према исказу коју су дали полицији, Савић је на коментар Марка Шћепановића о затварању (мисливши на мјере заштите од корона вируса, да постоји могућност затварања) почео да псује. Са Шћепановићем у друштву су били и Марко Јокић и Бојан Јелић.

Марко Јокић је иначе по занимању дипломирани правник а тренутно је студент мастер студија на Факултету политичких наука у Београду а Шћепановић је народни гуслар познат по величанственом наступу на полувремену утакмице између Црвене звезде и Галатасараја, када је пјесма била посвећена Марку Ивковићу Јагоди, убијеном у Истанбулу од стране присталица турског клуба. Трећи који се нашао на удару, Бојан Јелић је по занимању тужилац.

Савић који рентира ресторан у склопу Клиничког центра Србије, негодовао на могућност затварања и казао како он плаћа 14 радника, а од негодовања убрзо је прешао на увреде на рачун мандатара владе Црне Горе Здравка Кривокапића и блаженопочившег митрополита Амфилохија.

Он је оптужио Шћепановића да „лајкује Кривокапића“, те да објављује фотографије са почившим Митрополитом и самим тим подржава нову власт у Црној Гори. Затим га је гађао флашом, након чега је Шћепановић напустио локал.

Савиће је потом да наставио са увредама у којима је истицао како „он зна чиме се баве, како глуме и србују“.

Он се обратио Јокићу ријечима: „Ја знам, шта чиме се ти бавиш, радиш против интереса Црне Горе, како ти можеш да будеш Србин ако си из Црне Горе, ви ми глумите, ви Срби пи*ке, је*о вас Вучић и Амфилохије, да бог да умро по сто пута, ја сам бре Црногорац и ја се поносим тиме.“

На одговор Јокића да такав „није већи Црногорац од њега“, Савић је почео да пријети физичким обрачуном – како ће га пребити јер се њему то може.

Је*о вас митрополит, што објављујете слике с њим, гадови једни, пребићу вас. И само да знате ја ово радим зато што ми се може„, казао је Савић.

Након неког времена Јокић и Јелић су напустили локал и инцидент пријавили полицији.

Савић је, како су казали саговорници портала ИН4С те вечери био под утицајем алкохола.

Иначе, према сазнањима до којих је дошао наш портал, поменути Савић је у блиским односима са бившим припадником Министарства унутрашњих послова Црне Горе који је водио параполицијске формације крајем деведесетих година а усмјерене против српског становништва у Црној Гори.

Намеће се као закључак да је „жив“ пројекат прогона, оних који су таргетирани од стране црногорских служби безбједности оптужени за „радње против државе“ а против су одлазећег мафијашког режима Мила Ђукановића и криминалне организације.

ИН4С