Почетак » Вести » Србија » Корона вирус неотпоран на #TeResistance

Корона вирус неотпоран на #TeResistance

Пише: Драган Вујичић

Коперникански обрт у Корона свету- Вирус не удара на ”отпораше”!

У првој Антифа држави у свету,у шест блокова града Сијетла (дому Била Гејтса) где је неколико хиљада ”Блек лајф метерс” преузело власт и рекло збогом полицији нису забележени случајеви заразе. Ипак,постоје још конзервативних медицинских становишта која упозоравају да се масовни таласи болести морају појавити после свих подстицаних протеста у ”плавим” (на власти демократе) градовима САД.

Др Тревор Бедфорд такође из Сијетла рачуна да би демонстрације од прошле суботе на којима је било око 600.000 диљем Америке, морале изазвати до 1.200 додатних смрти.

Да нових обољевања има, потврђују случајеви у Националној гарди чији су припадници обезбеђивали протестне скупове а сада су на боловању.

И, васкрснуо је Империјал Колеџ из Лондона за који се мислило да после анализа смртности од Короне Нила Фрегусона мора да мења име или занимање.У најновијој студији тврде да су својим проценама и закључавањем Европи спасили три милиона живота!

Вирус супериорне Сорошеве интелигенције

Да ли је корона вирус развио неку врсту супериорне интелигенције која му је омогућила да разликује оне који демонстрирају из виших интереса и они којих би рецимо ишли у цркву због” тривијалних духовних потреба” питање је које ”прождире” Корона свет.

И, васкрснуо је Империјал Колеџ из Лондона за који се мислило да после анализа смртности од Короне Нила Фрегусона мора да мења име или занимање.У најновијој студији тврде да су својим проценама и закључавањем Европи спасили три милиона живота!

Вирус супериорне Сорошеве интелигенције

Да ли је корона вирус развио неку врсту супериорне интелигенције која му је омогућила да разликује оне који демонстрирају из виших интереса и они којих би рецимо ишли у цркву због” тривијалних духовних потреба” питање је које ”прождире” Корона свет.

Фото: АП агенције

Део докторске елите,њих 1.200 који су у отвореном писму позвали народ на улице САД са тврдњом да таква интелигенција код вируса постоји засад су у праву јер главни медији ништа не јављају о последицама.

Или је разум још у инкубацији после протеста ”Црни животи су важни” од Њујорка до Токија и Лондона.

“Конзервативни” доктор Тревор Бедфорд из Сијетла који је геномском анализом радио пројекције вирулентости Короне у овом граду-до Антифе, посматрајући масовне демонстрације против полицијске бруталности ове недеље тврди да вирус неће правити изузетке у име ”виших циљева”.

”У суботу је у великим градовима у Сад било 600.000 људи. Претпостављајући да је стопа преношења вируса између 0,5% и 1%, око 54.000 треба бити заражено што ће имати резултат од 270-540 умрлих после сваког дана оваквих окупљања!

– Шест стотина хиљада људи који протестују дневно је много – али с обзиром на то колико протеста је било прошлих недеља разбацаних по земљи, питам се да ли ће последице ширења заразе бити још и веће.

„Припадници Националне гарде Вашингтона који су реаговали на протесте у главном граду због смрти Џорџа Флојда тестирали су се на КОВИД-19, изјавио је портпарол гарде .

Око 1.300 припадника позвани су да помогну полицији да у први мах одговори на нереде 31. маја, након чега су уследили дани мирних протеста.

протест

„Можемо само потврдити да смо имали позитивне тестове КОВИД-19“, рекао је портпарол потпуковник Брук Дејвис.

Два члана Националне гарде Небраске, који су били на протестима у Линколну , позитивно су тестирани- пише Тара Коп новинарка специјализована за овај сегмент војске.

Додаје да је Националну гарду Вашингтона подржало отприлике 3.900 додатних гардиста из Флориде, Ајдаха , Индијане, Мериленда, Мисурија, Мисисипија, Њу Џерсија, Охаја, Јужне Каролине, Тенесија и Јуте. У највећем протесту у суботу, нашли су се лицем у лице са демонстрантима јер су ненеаоружани правили живу ограду око Беле куће.

Иако се на саопштава број позитивно тестирани зна се да је један део ових војника задржан у карантину и неће се вратити у своје матичне државе док се не ”очисти” од заразе.

Колеџ из Лондона поново зајахао Ковид

„Свет је зауставио ширење КОВИД-19. Глобална економија је озбиљно погођена, много је радних места изгубљено и најмање 1,5 милијарди ученика још увек не иде у школу и факултет али постоје нови докази да строге бране и мере социјалне дистанце спасиле животе“, – овако гласи уводни пасус текста из Извештаја Научника са Империјал колеџа који тврде да су предложеним мерама закључавања света Европи спасили три милиона живота а у Енглеској 59.000 људи.

симбол

Анализирајући своје предложене мере закључавања у 11 различитих европских земаља Британци тврде да су се три месеца затвора – исплатили Европљанима..

“Кориштењем полимеханизма Бајсовог хијерархијског модела, научници су успели да процене размере европских епидемија и број смртних случајева који је избегнут захваљујући интервенцијама влада. Истраживање је показало процено да је 15 процената шпанске популације заражено КОВИД-19, заједно са 9,8 процената у Италији и 2,7 процената у Великој Британији. Норвешка и Немачка имају најнижу стопу инфекције у процентима од 0,4 процента и 0,7 процената.

„Иако су Италија и Шпанија претрпеле катастрофалну смртност, број смрти био би далеко већи да обе владе нису увеле закључавање. Модел показује да су закључавања спасила 38.000 живота у Италији и 16.000 у Шпанији до краја марта, заједно са још 2.500 у Француској. Такође су спречили смрт у земљама на које није имао тако лош утицај као што је Немачка. Нижа стопа смртности у Немачкој збуњивала је стручњаке па су закључили да је то зато јер су власти правовремено реаговале и убрзале тестирања“, -тврди се.

Бајсов механистички модел циклуса заразе који је управо промовисао Империал Колеџ је открио да је у Француској спашено око 690.000 живота, заједно са 630.000 у Италији и 560.000 Немаца.

Упркос позитивним налазима, студија је упозорила да је само 3-4 процента европског становништва оболело од КОВИД-19, што значи да имунитет стада још увек представља далеку перспективу, а појава другог таласа изразита могућност!

Нису омашили што нису проценили

Међутим пре него дође до другог таласа Короне из лондонског Империјал колеџа, Вилајем Енгдал подсећа на ”дубиозе свих британско – сијетлских” модела.

“Фергусон и његови модели модели Империјал колеџа имају ноторне резултате за предвиђање тешких последица болести. 2002. године Фергусон је предвидио да ће до 50.000 људи у Великој Британији умрети од варијанте Crajcfeld -Јакобове болести, ”болести лудих крава, а умрло је 178 људи .

Фергусон је тврдио да ће до 200 милиона људи широм света бити убијено од птичијег грипа или Х5Н1 из 2003. До почетка 2006. године, СЗО је повезала само 78 смртних случајева са тим вирусом. Тада је Фергусонова група на Империjaл Колеџу у 2009. године саветовала владу да ће свињски грип или Х1Н1 вероватно убити 65.000 људи у Великој Британији. На крају је свињска грипа одузела животе 457 људи.”

Ипак група на Империјал Колеџу, уз одобрење СЗО-а, стајала је иза паничних бројева који су покренули гашење у Великој Британији и целом свету 2020. Фергусон је такође био извор дивљег ”предвиђања“ да ће 2,2 милиона Американаца вероватно умрети ако се не догоди тренутно застој америчке економије. На основу Фергусоновог модела, др. Ентони Фаучи се суочио с председником Трaмпом до проглашења националног ванредног стања.

Пут од Империјал колеџа води до Сијетла и Била Гејтса и преко шокантних донација које филантроп уплаћује Институту. Од 2006. до 2018. године Фондација Гејтс уложила је импресивних 184,872,226,99 УСД у операције моделирања Империја Колеџа.

Корумпирана метрика

”Веровали или не” али цео амерички циркус са управљањем Ковид кризом ишао је из Сијетла из Институту за здравствену метрику и процену (ИХМЕ) Универзитета Вашингтону у Сијетлу.

Ту је предвиђана смртност од Короне за северноамерички континент, употреба националних болничких ресурса током пандемије, попут болничких кревета, аспиратора….. Крајем марта модел из ИХМЕ-а је „предвидио“ до 2,2 милиона америчких смртних случајева од корона вируса уколико се не предузму мере затварања. До 7. априла ИХМЕ модели ревидирали су процену до 200.000 смрти. Необично нетачне пројекције буквално су срушиле Америку у економском и социјалном погледу.

Универзитет за метрику у Сијетлу је (веровали ли не) још један пројекат Фондације Гејтс. Настао је 2007. године уз главни грант Фондације ”филантропа”. У мају 2015. ИХМЕ и Светска здравствена организација потписали су велики споразум о сарадњи на подацима који се користе за процену светских здравствених кретања. Затим је 2017. године ИХМЕ добио додатних 279 милиона долара од Гејтс фондације да би проширило свој рад током наредне деценије. То је, поред још једног поклона од 210 милиона долара у 2016. години од Фондације Бил & Мелинда Гејтс за финансирање изградње нове зграде. Другим речима, ИХМЕ је најважнији део Гејтсове глобалне здравствене стратегије већ више од 13 година.

И на крају наравно Сијетл где у јединој Антифа држави у свету-у шест блокова са Градском кућом живе грађани ”отпора”.

Њујорк тајмс, CNN и други ”валидни извори” не извештавају да у Антифа држави у Гејтсовом граду има заразе или опасности да се појави. Али Твитер гори са позивима #TeResistance или #TeResist.

Отпораши позивају грађане широм САД да се придруже и да направе своја мини Антифа царства где су безбедни где су и ”Црни животи важни”. Од Бостона и Ричмонда до Сијетла обарају се споменици и статуе ”расистима” попут Кристофера Колумба.

Што би рекао Сорош односно Здравко Чолић: Ја немам везе с тим, тј. – Ништа ја ту не би дирао!

Као ни Гејтс у Сијетлу.

ИН4С