Почетак » Вести » Свет » Корона социопате и WIN WIN решење

Корона социопате и WIN WIN решење

Пише: Драган Вујичић

Вирус који ”пустоши свет” је вештачки и побегао је из Кинеске лабораторије. Кривица Америке такође постоји, јер је финасирала истраживања на слепим мишевима у Аустралији и Вухану али њихова одговорност је мања. Пекинг би требао делимично да ”плати” штету нанету планети око чега би се преговори могли отворити ускоро (ако се Кина санкцијама натера на њих) – ово је сиже почетка краја саге о зарази која полако напушта светску јавну сцену уступајући место следећој представи.

Др Ентони Фаучи, Гејтсов друг и први човек америчког здравства и даље верује да вакцина решава све проблеме уз наду да ће га моћни пријатељи спасити да не седне на оптуженичку клупу – Овако оптрилике изгледа WIN WIN решење око Ковид кризе која је буквално”уморила” свет.

Вирус како каже Лорд Шпијун

Овакво WIN WIN решње стиже из Британије. Сер Ричард Дирлов који важи за најобавештеније људе у свету – (некада шеф моћног МИ6 ) ”први је видео” научни извештај британско-норвешких стручњака који доказују да је вирус направљен у лабораторији у Вухану и прошле недеље га је пренео читаоцима Телеграфа.

Очигледно откриће повећаће изгледе да ће Кина платити „одштету“ за смрт и економску катастрофу која је задесила свет, рекао је бивши шеф обавештајне службе. Чини се да се Пекинг суочава са све већим притиском да прецизно објасни како се коронавирус први пут почео ширити крајем прошле године.

Бивши шеф МИ6 рекао је да верује да је коронавирусна пандемија „почела као несрећа“ када је вирус побегао из лабораторија у Кини.

Сер Ричард 75, указује на научни рад норвешко-британског истраживачког тима који тврди да је открио трагове унутар генетског низа Ковид-19 који сугерише да су кључни елементи „убачени“ и да се можда нису природно развили.

„Мислим да је ово почело као несрећа“, рекао је Сир Ричард .

Шеф МИ6 у периоду између 1999. и 2004, навео је запањујућа нова рецензирана истраживања која су спровели професор Ангус Далглиш из болнице Ст Џорџ на Универзитету у Лондону, и норвешки виролог Биргер Соренсен
Британски лорд је описао студију као „веома важан допринос расправи која почиње о томе како се вирус развијао и како се извукао и избио као пандемија“, додајући: „Мислим да је ова Студија врло важна , и да ће пребацити расправу у нову димезију..

Лорд Дирлов и генерал Флин

„Свесни смо да би ови налази могли имати политички значај и покренути забрињавајућа питања“, изворно су написали аутори….

Оригинална студија се појавила у понедељак.Норвешки и британски научници за вакцину објавили су недвосмислене доказе да је САРС-КоВ-2, коронавирус одговоран за пандемију КОВИД-19, створен од стране људи.

Аутори наводе :

0 Мутације које би се обично виделе током преноса са животиње на човека нису се десиле у САРС-КоВ-2, што указује да је у потпуности „прилагођен“ за инфекцију људи .

0 САРС-КоВ-2 има уметке у својој протеинској секвенци које никада нису откривене у природи и доприносе његовој инфективности и патогености.

0 САРС-КоВ-2 има домен везивања рецептора који је специјално дизајниран за хумани ангиотензин конверторни рецептор-2 рецептор (АЦЕ2) који се налази у плућима, бубрезима, цревима и крвним судовима.

0 САРС-КоВ-2 има место полибазног цепљења фурина које се не налази у било којем уско сродном коронавирусу шишмиша, као и другим вештачки уметнутим наелектрисаним аминокиселинама које повећавају способност вируса да се веже и уђе у људске ћелије формирајући „мостове соли „Између вируса и ћелијске површине.

Научници објашњавају да пандемија КОВИД-19 открива неуролошку, хематолошку и имунолошку патогеност, што се не може објаснити инфективношћу само путем АЦЕ2 рецептора.

Постојала су опсежна клиничка запажања као што су губитак укуса и мириса, грлобоља, сув кашаљ, главобоља и јаки гастроинтестинални болови са проливом.

Илустрација

Везање САРС-КоВ-2 за рецепторе горког/слатког горњег дисајног тракта пружа савршену локацију за пренос кашљем.

Према ауторима, орална и горња респираторна инфекција могу довести до преноса на доњи респираторни тракт, гастроинтестиналних ефеката и каскаде имунолошких одговора који изазивају упале.

Како даље напомињу, развој ефикасне вакцине не може се постићи без објективне анализе структуре САРС-КоВ-2, начина деловања и порекла. Рад је објављен у часопису Куартерли Ривју оф Биофизикс Дискавери, којим председавају водећи научници са Универзитета Станфорд и Универзитет у Дандију.

Студија „Реконструисана историјска етиологија САРС-КоВ-2“, показује да је вирус „изузетно добро прилагођен вирус за људски суживот“ и да ће вероватно бити резултат Експеримент у Вухану за производњу „химерних вируса високе потенције“.

Зараза плаћена америчким парама

И овде настаје евентуални проблем за одштету и за Американце. Наиме вирус је дефинтивно ”чедо” др Ентони Фаучија и он је тај који је од 2015. преко америчког Националног институа за здравље финансирао ”катрастрофу”-открио је први недељник Њузвик.

Новина је отворила низ хитних и важних питања:

Национални институт за алергију и заразне болести, организација коју је водио др Фаучи, финансирала је научнике Института за вирусологију Вухан и других институција за рад на истраживању добитака од функције коронавируса шишмиша – каже се.

Национални заводи за здравство од 2014.су током шест година издвојили 3,7 милиона долара за истраживања Корна вируса у Вухану до 2019.а уследио је програм са још 5,7 милиона. Све је обустављено 24 априла ове године после писања Њузвика.

Први део приче је почео 2014. године и укључивао је надзор коронавируса шишмиша, а имао је буџет од 3,7 милиона долара. Програм је финансирао тим научнице Схи Зхенг-Ли, виролога из лабораторије Вухан, и друге истраживаче који су истраживали и каталогизирали коронавирусе шишмиша у дивљини. Овај део пројекта је завршен 2019. године.

Друга фаза пројекта, почетком 2019, обухватала је додатни надзорни рад, али и истраживање добијања функције ради разумевања како коронавируси шишмиша могу мутирати и напасти људски организам . Пројектом је управљала ЕкоХелт Алијанса истраживачка група, под вођством председника Петера Дазака, стручњака за екологију болести. НИХ је отказао пројекат 24. априла 2020, известио је и Политико.

Према ријечима Ричарда Ебрајта -а, стручњака за заразне болести на Универзитету Руџерс, главни пропагатор радова са шишмишима био је Др Фаучи познат по свом раду на ХИВ / АИДС кризи деведесетих година. Пре деценију, током контроверзе око истраживања о функцији на вирусима птичијег грипа, др. Фаучи играо је важну улогу у промоцији рада. Тврдио је да је истраживање вредно ризика који представља, јер омогућава научницима да праве припреме, попут испитивања могућих антивирусних лијекова, који би могли бити корисни ако и када се појави пандемија.

Рад је био врста истраживања о функцији која је укључивала узимање дивљих вируса и њихово пролазак кроз живе животиње све док се не мутирају у облик који може представљати опасност од пандемије. Научници су га користили да би узели вирус који се лоше преноси између људи и претворили га у високо преносљив – знак пандемијског вируса.

Како се наводи даље: Више од 200 научника позвало је на обуставу радова на зонотским вирусима јер,како су рекли су то повећава вероватноћу да ће се пандемија догодити због лабораторијске несреће. Године 2014. године, под притиском Обамине администрације, Национални институт за здравство покренуо је мораторијум на рад суспендујући 21 текућу студију. Три године касније, у децембру 2017. године, НИХ окончао мораторијум. Мада,како се испоставило радили су у тајности у Аустралији и Кини.

Истрага сакрива корона трагове?

Америчке савезне власти дефинитивно воде истрагу против Фаучија и људи умешани у финансирање истраживања Корона вируса.

Утврђено је да је у писму које је Мајкл Лајер заменик директора Фаучијевог института написао Еко Хелту 19 априла 2020, обавештавајући их да морају да прекину истраживање на коронавируса стоји: Постоје тврдње да је тренутна криза проузрокована цурењем коронавируса са Института за вирусологију Вухан. С обзиром на ове забринутости, вршимо суспензију Института за вирусологију Вухан од учешћа у савезним програмима.“

На захтеве бројних новинара у САД о доступности информација од јавног значаја организација ФОИА( Лист оф Доцументс Маде Публицлy Аваилабле) упутила је писмо Стејт департменту да се обелеодани шта је посреди око Америчког учешћа у ”пројекту Коорна”.Дана 22. маја, портпарол ФОИА-е је обавстио јавност да му је из Фаучијевог НИХ дошао одоговор:

”Записи које сте тражили укључују истраге у току. Одбацујемо ваше захтеве у складу са Изузећем 7 (А), 5 У.С.Ц. § 552 и (б) (7) (а) и члан 5.31 (г) (л) Правилника о ХХС ФОИА, 45 ЦФР, део 5. Изузеће 7 (А) дозвољава задржавање истражних записа сачињених за потребе спровођења закона када обелодањивање може оправдано очекивати да ће ометати извршне поступке. Према Националном прегледу, непознато је и даље да ли су „истрага у току“ и „поступци за спровођење закона“ једноставно интерена НИХ ревизија – или се односи на ширу криминалистичку истрагу коју је спровело америчко Министарство правосуђа и партнерске обавештајне агенције. Треба напоменути да НИХ има своје полицијске снаге.

Лажни херој тера даље

Ентони Фаучи лажни херој америчког одговора на Ковид не да се још. У Њујорктајмсу чији су читаоци (неолико дана уназад)”заборавили на заразу у уторак је наступио поново.

„У периоду од четири месеца вирус је опустошио цео свет“, рекао је др Фаучи, у уторак током конференције коју је одржао БИО, Организација за биотехнолошку иновацију. „И још није готово.“

Како је додао: ”Иако је знао да се овако нешто може догодити, један аспект га је изненадио, „колико је брзо преузео планету“.

Др Фауци верује да ће се бар једна од стотина вакцина које се тренутно истражују.

”Вакцине се сматрају најбољом надом за заустављање или барем успоравање пандемије. Готово сам сигуран ће више од једне вакцине бити успешно.“

Портал Економик ноиз такође доноси широко дељени чланак о Фаучију под насловом ”Херој лажов или социопата”. На крају, аутор се опредељује за последње две карактеризације.

…Медији су учинили др Фаучија херојем. Да ли је то због његовог врхунског медицинског знања или због тога што његова „мудрост“ штети Доналду Трумпу и његовим шансама за реизбор?…

Др Фаучи очигледно има импресивне акредитиве, али имају их и други који се нису слагали са Фаучијевим драконским препорукама.И они су користили научне податке да би оправдали своје сумње. Фаучи је такође користио податке, али податке који су били погрешни, засновани на моделима дизајнираним да застраше све. Чак и када су ови модели исправљени (најмање два пута) и спуштени на нивое који више нису у складу са претходним епидемијама вируса, др Фауци није променио своје препоруке.

Наука се заснива на хипотезама. Хипотеза се никада не може доказати тачном, али може се доказати неистинитом. Када се то догоди, та се хипотеза одбацује и замењује новом Мало је доказа да је др Фаучи мењао препоруке чак и када су оригиналне хипотезе биле доказане….

… Верујем да разумем политику. Када се политика и наука пресецају , наука је увек угрожена. Моје мишљење је да политика преузела науку у погледу напора за борбу против коронавирус.

Да ли је Фаучи преварант или лажов?

Да ли је сав његов разговор о бризи за јавно здравље, лични или политички пад…

Или је лажов, да ли он у ствари зна да коронавирус није ни приближно тако смртоносан као што је проиграва? Да ли је лажов који нас је завео у дил о уништавању економије како би поткопао реизбор Лошег наранџастог човека?

У сваком случају, Фаучи је социопат. Или је социопат који је развијао своје политичке амбиције и злоупотребио свој ауторитет и поверење јавности да би наговорио стотине милиона Американаца да разбијају сопствене животе и ментално благостање када није постојала стварна опасност или је социопат који бира мишљење елита…

Какав човек подиже аларм због чињенице да је црначка популација несразмерно страда од вируса, а затим ћути док се црначка популација масовно окупља, и ћути док његови колеге здравствени радници отворено подстичу масовно окупљање црне Америке?…

…Политика увек корумпира. А оне који јој сами прилазе најлакше је покварити….

(Аутор је новинар Новости и колумниста портала ИН4С)

ИН4С