Почетак » Вести » Србија » ПРИВАТНИ ЛЕКАР БИЛА ГЕЈТСА ШОКИРАО ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ: „Ниједно од троје деце није вакцинисао, а ово је разлог!“

ПРИВАТНИ ЛЕКАР БИЛА ГЕЈТСА ШОКИРАО ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ: „Ниједно од троје деце није вакцинисао, а ово је разлог!“

Лекар који је био приватни доктор Била Гејтса у Сијетлу 90-их, каже да је оснивач Мајкрософта који јавно подржава вакцинисање „одбио да вакцинише сопствену децу“, када су били мали пише „Yournewswire“.

– Не знам да ли су се вакцинисали као одрасли, али вам могу рећи да је јасно одбио да их вакцинише кад су били деца – рекао је лекар на затвореном медицинском симпозијуму у Сијетлу.

Он је додао и следеће:

– Била су то заиста дивна деца, паметна и живахна, а он је рекао да су у реду такви какви јесу, и да им не требају вакцине.

Коментари су узрујали лекаре на симпозијуму, са тврдњама да је прекршио поверљивост између лекара и пацијента, како наводе извештаји. Међутим, док је причао са другим лекарима он није кршио код поверљивости. Гејтс има троје деце са женом Мелиндом – Џенифер, Рорија и Фиби – која су рођена између 1996. и 2002. године, а како каже његов бивши лекар, они су сви невакцинисани и здрави.

Интермагазин