Почетак » Вести » Војводина » Турнир у баскету 3 на 3 „Добра страна улице“ – 7. октобра на платоу “СПЕНС”-а

Турнир у баскету 3 на 3 „Добра страна улице“ – 7. октобра на платоу “СПЕНС”-а

Манифестација ће се одржати 7. октобра на платоу “СПЕНС”-а са почетком у 10 часова. Као и увек до сада турнир ће имати како спортски тако и хуманитарни карактер са циљем промоције људских и спортских вредности. Главни промотер турнира је Марко Савић, светски првак у баскету 3 на 3.

На основу искустава из света и савета развојних психолога, припремњен је програм спортско-рекреативних активности који покрива велик део године. У сарадњи са “СПЕНС”-ом програм започиње пету годину за редом турниром у баскету 3 на 3 „Добра страна улице“, олимпијском спорту у ком имамо прваке Света управо из нашег града.

Турнир се организује према правилима ФИБА 3×3 и екипе ће се такмичити у три категорије: млађи пионири, пионири и кадети..

Са намером да се сачувају спортски терени 2013. године је покренут пројекат под називом “Здраво одрастање” у оквиру ког су организоване спортске манифестације попут школе кошарке, турнира у баскет 3 на 3…

Позвиамо Вас да својим присуством увеличате ову спортску манифестацију и да заједничким снагама покажемо суграђанима да улица има и своје добре стране.