Почетак » Вести » Након најаве Илића да ће покренути Нову десницу: Вељи одбори беже у…
Фото: Пиџа и Миша Вацић

Након најаве Илића да ће покренути Нову десницу: Вељи одбори беже у…

Целокупни одбор Нове Србије у Бачкој Паланци на челу са председником одбора Николом Бјељац – Пиџом прешао у Српску десницу.

Чувени предузетник из Бачке Паланке потписао је у седишту Српске деснице на Теразијама приступање Српској десници. Бјељац је понео велики број приступница у Бачку Паланку да учлани све људе из одбора Нове Србије, јер како је истакао у Српској десници је препознао иницијативу искреног залагања за Србију и њен народ. За то је добио подршку свих чланова, досадашњег одбора Нове Србије.

Фото: Пиџа и Миша Вацић

Патриоте из Нове Србије своје место виде уз најмлађег политичког лидера који је већ успео око себе да окупи 16 патриотских и ветеранских покрета и удружења. Миша Вацић, иако млад човек, велики је борац и може патриоте да води у успешну будућност, да остваримо заједно победу за наш народ, наспрам Веље који је изиграо поверење свих чланова.

У Српској десници нам потврђују да поред људи из Нове Србије, у задње време воде преговоре о преласку и са људима из других патриотских странака. О чему ће више када се озваничи прелазак, као што је био случај у Бачкој Паланци.

Фото: Уговор и приступању одбора Нове Србије у Српску десницу

Српска десница