Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Пословни форум у Солуну 80 српских предузећа и преко 150 грчких предузећа

Пословни форум у Солуну 80 српских предузећа и преко 150 грчких предузећа

СOЛУН – Потенциjали за повећање трговинске размене и укупне привредне сарадње између Грчке и Србиjе су велике, и важно jе да привредници две земље удруже средства, рад и знање како би у условима сталних геополитичких промена у свету обезбедили стабилан, одржив развоj пословања и бољитак за обе државе, заjедничка jе оцена привредника две земље са данашњег грчко-српског бизнис форума одржаног у Солуну.

Заменик министра за привреду и развоj, Стергиос Питсиорлас, рекао jе у уводном обраћању да 2018. представља годину уласка Грчке у нову етапу развоjа, будући да до jуна 2018. године Aтина треба да изађе из спасилачког програма финансиjске помоћи MMф-а и европских партнера.

На пословном форуму у Солуну 80 српских предузећа

Представници више од 80 српских и преко 150 грчких предузећа из Aтине и Солуна окупиће се данас на Бизнис форуму Србиjа – Грчка, коjи ће бити одржан у Солуну, како би размотрили потенциjалну пословну сарадњу различитим привредним секторима.

Привредници двеjу земаља сагледаће могућности за jачање сарадње у сектору енергетике, прехрамбене индустриjе и пољопривреде, туризму, као и у области некретнина, информативно-комуникационих технологиjа и индустриjи фармацеутских производа…

Танјуг