Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Хотел „Холидеј ин“ на Булевару Европе до даљег без намене

Хотел „Холидеј ин“ на Булевару Европе до даљег без намене

Скоро годину дана од најаве да ће зграда на Булевару Европе, која је грађена као хотел „Холидеј ин“ постати хотел „Краун плаза“, нема никаквих информација да ли ће се то догодити.

holidej_in

Зграда на Булевару је празна и затворена, а покушаји 021.рс да дође до неког ко би имао информације о томе хоће ли хотел у било ком облику прорадити остали су безуспешни.

Из централе „Краун плазе“ нису одговарали на наша дописе, а нисмо успели да дођемо ни до фирме „Плаза АГНС д.о.о.“ која је наводно власник објекта, а заправо је смештена у седишту компаније Александар која је и градила хотел.

Подсетимо, пре скоро годину дана је јавности послато саопштење из једне београдске маркетиншке агенције са помпезном најавом да ће током 2016. године у Новом Саду бити отворен други „Краун плаза“ хотел у Србији. Већ тада је било чудно што у саопштењу није било детаља о локацији, и тек пошто се 021.рс распитао, испоставило се да се заправо ради о згради никад отвореног хотела „Холидеј ин“, који је саграђен без грађевинске дозволе са два спрата више и накнадно је легализован.

Поред тога вођена је и истрага против бившег директора новосадског Завода за изградњу Борислава Новаковића, власника Индустрије меса Матијевић, Петра Матијевића, власника компаније „Александар“ Војислава Гајића и других, због сумње око продаје земљишта где се саградио хотел. Међутим, тужилаштво је крајем 2015. године одустало од даље истраге.

Извор: 021.рс